<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Back.
Sunday, 26 May 201310:45



Hi. 

Im back. hahaha. its already 3 months i didn't make some news in this blog, huh. i'm so lazy dohh. Ini pun baru je terfikir pasal blog, so rajin ahh dokkk godekk kiri kanan depan belakang. Hahaha. this's the new me, i'm being lazy because a lot of my fat. hahahha :p 

So, i'm back! banyak benda nak cerita tapi i dn't think so to share everything. yeahh, just the happy one only i should share. :p 20 of May it's my brthday. benda dah lepas jangan dikenang lahh. hahaha. yeahh, tak se'best' yang disangka sangkakan. jst balik sekolah kena baling tepung ahh syok. then Jumaat nye buat birthday party, ramai gak yang datang. ni lah padahnya kalau dokk jemput je orang yang tidak dikenali, tak menang tangan dibuatnya.Yalah, sampai ada yang terabai, siap tweet lagi duhh duhhhh sorry guys! aku dokk abai hang pulak, yalah, ramai snagat :p fuhh, that was fun, then jangan pandang aku sebelah mata sebab aku ni dah reti naik motor. ha kauuuuuuu, hebat pulak haa.....masa first first belajar tu dokk jerit jerit ahh time nak tukar gear tu ha gedikk sangat *tangan kebahu* then sampai sekarang nak tukar gear kemain eksyen ha -,- *jeling* lol, but that the best ever momment. :) 

Nxt, Dah 3 bulan relay aku dengan Dia still berjalan. Alhamdullilah, mama dah restukan relay kami yang tak seberapa ni. yalah, setiap minggu kala tak gaduh memang tak sah ahh. tapi aku tetap sayang dia lah katakooooo~~ hahaha. so gtg. we'll be see you soon. have a nice day, bye! :)