<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
read saja !
Sunday, 4 September 201109:50





weyh !

  aku da single da ! aku rase coup thon nie  bosan dol ! da lebih 6 orang da aku coup tahon nie je ! tahon dpn ? tengk lha ! haha ! aku bosan lha ! tak de keje nax buad ! da pkul 12:31 da ! mate tak rase nak tutup pon! nak kene seseorang teman kan kot ! #eceheceh ! 

                smalam aku gi raye rmh kawan mak aku !name nye unty idah ! bile die buad biskut,aku tak leh berhenti makan ! haha ! terok betol !mase kiteorang pegi rmh die , die plak tak de !#huahuahua !aku soh mak aku g 7eleven tuh ! #beli 5gum ! tak de keje ! then unty idah tuh baru ttup tesco ! (die bkn keje tesco,die da abis beli barag) die pon balik lha ! (aku nie mcm nak cite unty idah nie plak) okey ! back to tittle , aku tengok dlam kete,ade bdk llaki ! aku memang tak penah nampak lha ! huahuahua ! thon lps raye rmh die tak nmpak pon ! oke okey ! die kluar dari kete aku pon kluar dari kerete aku ! (die kluar dari kerete die aku kluar dri krete aku) =p =) die pandang aku smacam je lha ! dlam hati aku ckap "bapak kau ! ensem giler !" haha ! 

          dengan muke tak malunye aku msok rmh unty idah ! haha ! #aku suke serbu rumah orang # haha ! lantak aku lha ! salam unty idah ! then dduk ! (tak kan bediri plak) then si mamat tuh pegi ambik barang ! (ape aku cite nie ) blaa..bla...bla... mase da nak balik tuh ! die dduk kt ruang tamu ! mak die sruh die kasi duit raye ! apelagi ! $-$ ! then die bg adq aku ! die sje bg $$ kat aku last ! mase nak bg ! die ckap die nak nomb aku ! wahh ! aku bg je ! aku msok dlm kete,die tros mcg !huhuhua !

            okey ! tak de cite gempak pon ! die ade text aku die ckp die suke aku, aku tak leh trima die ! sorry je lha ! =p okey lha ! daa ! =p ! GTG ! ESOK SEKOLAH ! warghhhh ! =))