<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Tabahkan hati yg semakin hitam .
Friday, 9 March 201208:56



Hello . :')

Guyss , aku kembalii dalam rancangan "Ingin ku cucuk biji matamu" . Pelik punya rancangan . hmm . sebenarnya aku takda mood after stalk fb someone . bila stalk semua post dia , hm hm hm . ada jugak nama ehemm . hmmm . tahulah dia hot ! jealous ? bukan jealous , but bila dia dah dapat orang lain , dia lupakan orang lain . what happened ? ahhh . frust otak aku , kawan aku pun tengah sensara sekarang . rasa hidup macam K.O . apa dia faham perasaan orang lain ? sekurang kurangnya tahu sikit perasaan aku . kau update entry kau , ingat aku tak stalk blog kau ? ahh . shit lah kau . subahannallah . aku tengah geram ni . nak je aku remove kau , but entah kenapa susah . cengkeding betul lah xD 

Ingat tak dulu kau ? kau lain sayang . lain sangat . Now ? sampai ada sorang friend kau dah benci kau . kau asyik ignore dia je . apa kau fikir dia tak sakit hati ? hmm . see ? how much you make a heart broken . hahah . entah apa ubat lah kau bagi diorang kan ? ^-^v aku untung tau knal kau . untung sangat. entah aku rasa tak rugi . hebat ya penangan kau . bukan pinangan . ahh . shit shit shit . Untunglahhh kau . ramai orang suka , sayang , minat kat kau , Al - maklumlah , ORANG PANAS katakan . hmmm . dah lah . bye . sakit hati ni . bye guyss . :)

Sorry , if semenjak dua menjak asyik update entry sakit hati . if you at my side , you juga akan rasa same like me . :') tak salahkan korang . tapi hmmm . takpalah . okay bye . :')