<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Form 1 :)
Sunday, 1 April 201220:03







Hello semua ! tsskkk tssskkk :') rindu blog tau tau ? awak rindu kita takk ? hahaha :)

Dah lama aku tak update blog kan ? Aku pun dah jarang online fb and twitter . bila on dapat sekejap je . ya lah , aku dah bosan dah dengan fb ni , sebab takda orang nak tegur ,. so , on twitter , twitter tak bosan dol ! :) aku suka tweet bebanyak , fb tak boleh update status bebanyak .. hahahhaha :)

Alhamdullilah , for this year , aku dah dapat kawan baru . act memang dulu 1 sch , tapi tak rapat . but now we all 1 class , so , rapat lah . bagi aku , diorang memang best . so , lets i intro one by one . :) 


Yang pakai shawal merah tu Fatin . dia cantik ? dia memang cantik , bulu mata dia melentingg gilaa blink blink . ;) aku sayang dia . :* geli lah pulak . dengan dia ni tak boleh guna ayat sastera . nanti dia terguling guling muntah . hahahah . btw dia suka buat lawak . tergelak gelak aku sampai terguling guling aku kencing . hihihi . jk -.- 

Nama - Fatin NorSyahidah Anak Aziz :) 
Know as - Fatin , ikan patin , fatin bluup bluup , Ten :) 
contact her -Facebook ;) 

Next , 

She's Nadia . dulu , aku dengan dia 1 class , but sekejap je kita rapat . tak tahu kenapa :') dia ni memang gedik . ceh ceh , joke je lah . dia baik , tapi kenkadang crazy . Otak dia sama macam otak fatin . suka buat lawak . nak tergelak gelak aku berak bila ingat lawak dia . hihihi xD dia baikkkk lah sangat . *tangan kebahu mata keatas* haha . btw dia suka pukul aku , dia ni memang . nak je aku bunuh dia , tapi dia kawan aku . hahahhaahahha :)

Nama - Nurul Nadia Anak Shahrol
Know as - Nadia , Badia , Rollercoaster .
Contact her - Facebook 

Finnally , 


She very gorgeous . Dia lah Hana , nama dia Nursyafarhana . Nama dia lawaa kan ?  :)
 Dia tak cantik , tapi comel . Dia ni pun aku ada rapt dengan dia , tak rapat serapat kali ni , tapi kira penah tegur lah . *blink blink* dia memang comel . dia ni pun boleh tahan gila nya . dia , Fatin , Nadia , memang satu kepala , satu otak . semua perangai sama . semua pandai buat lawak . aku tak lawak kay . tapi dia baikk . suara dia slow macam semut , tapi comel . dia nyanyi sedap . like her , like me lah . hahahha :)

Nama - Nursyafarhana Anak Shah Bani .
Know as - Hana , Nana , Sotong .
Contact her - Facebook

Dah kenal ? diorang memang lawak , tak rugi kawan dengan diorang . act , kiteorang asyik ada prob je . dengan KAWAN LAMA pun ada . bukan nak perli , tapi terperli pulak . kesian kannn ? hahahha . *buang sampah*  AKU SAYANG KORANG !!! KORANG TERBAIKKKK BAGI AKUUU :)

Berita sadis nak cakap ni , This year , 3 Month I'm Single . hahaah . aku nak couple lah , tapi takut dipermainkan lagi *ayat sastera* aku memang nak couple , tapiii . entah lah :) tak da datang merisik pun . hihihi xD Gatal . btw aku nak bf yang muka separuh kacukan francis , . hahahaha . handsomeeeee nyaaaaaaaaaaaaa :))))))) hahah / . okayy bye . btw result exam aku teruk . ada 4A je :') . btw alhamdullilah aku boleh buat mak aku bangga dengan result kali ni . :) 

Bye guyssssssssssss :)