<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
sakaii !
Thursday, 29 September 201103:50

haii ..
                     
     

hakhak !  surat nye bajet je. . jap ea !


  •   " weyh,aku nak cakap sikit.  asal kau coup ngn die senyap senyap ? tekejut aku ahh . . selame nie aku sayang kau gilegile weyh . tapi kau .. okey ahh.  nie yang kau ken ? aku da tak jadi nak mintak coup ngn kau ..  cancel gile tebabomm ! hati aku sayu terus dengar kau coup ngn secret recipes ahh . padam terus perasaan aku . kay, sebenar nye  aku yang terkecoh kecoh nak kau . aku rase bile orang dengar cer                 aku nak kejar kau . gerenti die gelak ouh . . hurmm .. weyh ! kau nak tau ? aku da dapt mamat baru . die capital H gak . tapi bukan kau .. die jauh beze dengan kau .. kelas laen .. mamat tuh pagi petang same kelas ngn aku . soo, daripade aku terhegeh hegeh nak kau, bek aku gi kat mamat baru tuh .. kay, weyh . sebenarnye aku rase cam tak leh tinggal kan kau ahh . rase macam . haihh . ==' setiap kali asyik ingat kau je . ape yang ade kat kau sampai aku tak leh lupekan kau ? hah ? cakap sikit. . pahal ahh / okay., aku nak kau tau segale isi hati aku kat kau. kay, action ! 123 ! go * gile sebentar* 
  • aku tak tau asal aku sayang kau
  • aku tak tau asal aku tak leyh lupekan kau
  • aku sayang gile kat kau
  • start kite kenal dulu, aku langsung tak tepikir aku akan sayang kau selamenye
  • hikkhikk ! aku da tak tau ahh . 
  • betol aku da tak tau . .
  • deyyyy . betol ahh . .
  • woii, da ahh . aku tak tau nie. 
  • weyh, kau nak tau tak, aku da tak tau nie  . .
  • weyh. . aku tak tau . cepat ahh STOp .
  hikkhikk ! * gila * hurmm .  kau da tau kan ? weyh . aku harap kau paham perasaan aku . . hikkkhikk ! key ar . . jap ea. . sebelum  tuh aku nak kau tau satu bende nie .
japanese said "aishiteru"
korean said "saranghaeyo"
chinese said "wo ai ni"
mexico said " ti amo"
philippines said "mahal na mahal kita"
....................................... english said " i love you"
malay said "aku cinta padamu"
and now i said " kamek sayang kitak gilak2" "
kay, kau da tau ken . hope kau paham .."

 hikkhokk ! sebenar nye kite da ade buah hati baru . name nye MR .******** . kay., sayang die. . bye bye **** ! hai ******* . nak taO sape buah hati baru kite ? nak tak ? IM kite ahh erk ? kay nak chaw. . bye ! nak tao pasal MR. ******* ? nak tau ? wait next post aww ..
kay.==' aku gile ! :)