<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
saya cuba ! :)
Monday, 26 September 201117:57

                                             aku edit sendiri ! tak caye  it up to you !

hikkhikk!

   SAYA CUBA ! sakaii ! aku taO ! hee :D begini ceritanya ! mari dekat dekat ! hikkhikk .  sakaii kau taO ! okey !

   kita nak cuba sesuatu lha ! nak taO ? kite nak try mintak couple ngn die . . hikkhikkk . .  (die tu sape ) die tu capital H ! hikhikk.  gerenti korang tetanye asal tetibe nak mintak coup sedangken kita benci die ? * kalau yang tak tanye tu bagus ! aku pon SS je nie * kay , kite pon tak tau asal nak mintak coup ngn die. . ade kawan kite suruh coup ng die sebab die kate capital H tuh  jodoh kite.  kay, dalam this week, kite nak try mintakcoup . so, support ahh ?\! hee :D kalau kite reject ngn die , hurmm. . gerenti kite sedih OOH !  tak pe ahh, kan die punye perasaann . nak buat macam mane pulak ken  . cinta tak boleh dipaksa. . /ahh,cukup sakaii/ hee :D kita tak taO nak bg die surat ke, text ke, face to face ke or soh memb yang cakap ken ? which better ? tolong respect . . :D kesian kat kite. . kay.,


  • kalau kite bg surat, da old schuul sangat ken ?
  • kalau bg text takut die bg orang bace n die tk reply ken ?
  • kalau face to face malu tkut kalau die reject .
  • kalau suruh memb yang cakap ken, takut terheboh pulak  . .
so ? macam mane lagi. . huhu . hard ahh . .  kite nak tanye sikit, kalau you kene reject mane you nak tarok muke or you tak malu kene reject  . kalau tak malu tuh, gerenti you memang selalu kene reject ? !cehh ,, jangan terase,  JOKE ahh  :D alalal . . cacat ! :D weyh ! kau leh respect kite tak ? tolong ahh . kasi support kay ahh . boleh kan. .  kalau you respect kite., kite hari hari blogwalking blog you n promote blog you supaye you dapat followers banyak ! haiya ! /cacat ahh/ haha..  kay, hari nie kita ponteng sekolah .. petang nie exam ahh . kita kasi alasan kat mama kite yang kite nak bace buku coz petang nyh exam lebih susah . kite baru bace sekerat jalan . . so kite tak tipu mama lha en ? hikkhikk ! kite nak smbong balik. btw nan tak sampai satu minit. kite da rindu blog. . hikkhikk . ::D

nampak nye ! post kite sampai kat sini je ahh.  bagi support ahh eh kat kite ? /baru aku sedar post kali nie gedik / !