<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
wth/wtf boys ! hate you !
Tuesday, 20 September 201123:31



hey !
   
   mood ? tak de ! bad moody ! hati aku saket sangat ! sangat sesangat ! pahal lah die tak cakap je kat aku yang die benci aku ? ken senang ? tak payah nak hilangkan diri dari aku bagai ! kau nak die ? okey ! go on ! aku bencikau ! da due hari bad mood je ! kau pikir bagus ke ? ha ? err==' bencilha ! kau ! arghh !!


sorry lha !  hari aku da seceria lalu, aku sedih tahap baby kau tau ! kau menghilang ! aku tercarik carik kau., kau tak text aku, aku tetunggu tunggu ! kau tak sehat ! aku tetanye tanye pasal kau ! kau ade buad cam tuh kat aku ? tak kan ! pahal lha kau nie baby sangat!  weyh ! kau pernah paham perasaan aku ? penah tak ? kau tak penah kan ! ye lha ! aku SHOCK SENDIRI kat kau ! aku nie ken sakai,bodoh,bangang ! kau puas ? puas tak ? kalau puas bagus ! tadi jeling jeling aku bagai ! fikir bagus ? kalau bagus senyap ! hey ! aku tak hingin lha nak tengok muke baby kau tuh, kau nak jeling aku ! aku pon leh buad ar ! jangan membatak lha! tak hingin aku ! sumpah ! aku menyesal gile suke kat kau ! sumpah gile bab1 ! sebab kau aku tak de mood nak g schull agame , sebab kau aku bad mood, sebab kau aku benci kau, sebab kau aku dapat broken heart,sebab kau aku dapat penyesalan, sebab kau aku marah kau, sebab kau aku jeling kau ! semua nye sebab kau !


now !
 aku da break dengan mash sebab kau ! aku ingat kau suke/sayang kat aku ! rupenye ? err ==' setan ar kau ! aku engta kau akan mintak coup satu hari nanti ? but ? langsung tak ! tegor pon tak ! arghh ! tak paham ar aku kat kau nie ! rase nak ... rase nak ! err =' marah gile aku kat kau ! tahap babun da nie ! arghh ! sengal ! sekarang aku malu nak mintak coup balik ngn mash ! rase macam tak patut lah kan ! da break coup balek ! semue  sebab kau !! kalau aku tak kenal kau ! gerenti aku aman tanpa kau ! arghh ! benci benci benci !! asal lha aku boleh kenal kau ? rase menyesal sangat ! arghh ! please ! kau jangan text aku lagI! aku paling panass tengok text kau !rase nak .. arghhh ! menyampah lha ! kau rase ini yang terbaek buad  aku ? okey !i accept it ! its will the best way for me !  aku kan delete segale gambar kau, text kau, ayat ayat manis kau,and i will unfriend you ! wtf boy ! makin menyampah aku tengok kau ! menyampah menyampah ! double,triple menyampah !


and now !  i will learn how to hate you ! thank you boys because you make me hate you ! thank you very much boys ! :') iloveyou because you makeme sad ! thank you very much ! i will learn to forget you too boys ! :') thank you very much ! 


p/s = sumpah ! time aku tengah buad entry nie, aku nangis ! aku sedih dengan die ! sampai hati die buad cm tuh kat aku ! aku sedar aku sape ! :') now, i learn to forget his for ever ! aku tak kan ingat memori aku ngn die lagi ! delete all !!! okey lha ! aku sedih tahap baby nie ! sorry entry kali nie banyak perkataan ARGHH !! , N BABY ! untuk pengetahuan you/ readers,  baby tuh sebenar ney "bab*"  i think you know it ! :') okey ! bye ! nak luahkan perasaan kat nik ! :')