<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
dalia be a sad girl today !
Tuesday, 20 September 201104:27




hey ! 


Hari nie langsung  tak de mood ! mane tak nye ! capital "H" ! bengang lha aku ! sedih tau ! die sekarang betol betol jauh kan diri die dari aku ? kenape sih ? HINE sangat ke aku kat mate die ? aku betol betol sayang die ! tapi die ? haihh ==' tak aman lha aku ! hidup tanpa die, sgale nye tak tenteram ! tadi pon ape die layan aku ? tak langsung weii ! langsung tak ? die penah paham perasaan aku ? tak pernah weyh ! langsung ! aku ! err ===' ! sebab cinte aku merane ? perlu ke semue tuh ? tak kan ! please lha  capital H ! kau jangan lha jauh kan diri kau dari aku ! aku bengang boleh jadi bangang kau tau !\! bengang aku bukan bengang  biase ! (merapu pulak ) okey ! aku memang tak leh terime bile kau datang kelas aku kau layan *** ! bukan men bengang aku !tadi pon kau perasan kan , aku tengok tempat laen tak tengok kau ! aku benci lha ! kalau kau nak sangat kat die ! pegi lha ! pegi pegi! err===' sorry *** !) aku sedar aku sape ! aku kan ciri ciri budak yang kau benci !that 's why kau tak nak tegur aku ! ken ? cakap je lha !  terus terang kat aku !


capital H !
da brape tahun kau tak layan aku ? bertahun tahun weyh ! ( Nie Tak Betol ) asal kau tak nak ngn aku ? aku rase penat je aku luahkan segale bale isi hati aku kat kau ! sia sia weyh ! err==' okey ur ! tuh keputusan kau ken ? tak nak tegor/pandang/text aku ken ? TAK PE ! aku da STOP segale perasaan aku kat kau ! STOP EVERYTHING ! aku delete segale text kau yang dulu ! (text lame pon aku maseh simpan lagi) TENGOK ! demi kau aku maseh simpan lagi text tuh !semua ayat ayat text kau tuh, setiap hari aku baca ! rase da jemu kot ! HIKKHOKK !!! aku sanggop weyh! sanggop tau ! tapi ape kau buad kat aku ? kau langsung tak layan aku ! ape celop ? aku sedih lha ! hari nie hari yang paling buruk selame aku hidup !mase balik dari schull pagi tadi, aku masok bilik terus senyap ! aku dok tepikir perkare yang lepas lepas pasal  aku ngn kau ! hampir nangis aku tadi ! sebab kau weyh ! arghh ! aku tak tau lha ! segale nye musnah ! ape yang aku harapkan langsung tak tertunai ! semue sebab siape ? (AKU PON TAK TAHU)


 finish ! now ! aku da tak de perasaan kat aku ! its be completed ! (walaupon tak coup) perasaan aku kat kau je ! okey !kesah pulak aku ? okey ! perasaan aku da tak de/padam  dekat kau ! ini yang kau nak kan ? okey !fine ! nahh ! ambik kau ! tak de orang kau suke aku tak tahu !elok elok aku suke kau, tapi kau buad endah tak endah !  baek tak payah ! STUPID ! (sorry) okey ! da ! fine ! bla kau dari hidop aku ! bla bla! dengan kau bikin aku panasss ! HOT gile ! lempang laju laju kang !   
( bak kate ILYA SYUKIRAH) haha ! 


p/s = ILYA SYUKIRAH ! kau nak sangat ken entry baru aku ! nahh ! ambik kau ! HAHA !