<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
terima kasih awak !
Saturday, 17 September 201119:43





 awak ! saye nak cakap terima kasih sebab awak paham perasaan saye ! awak nak tahu, saye happy gile bah bile awak text saye, saye ingat awak da benci saye, sebab saye slalu buad taik kat awak ! saye tau ., awak seorang yang baek, bab tu awak slalu maaaf kan orang ! saye mintak maff sesangat., saye pon nak cakap thank you coz awak maaf kan saye ! mase awak bace entry saye th, awak tepranjat kan, ye lha,. saye slalu gune ayat ayat manis kat awak ! tapi saye pulak mane kayu bebanyak ., saye da menyesal da !


   demi awak, saye klesh dengan scandel saye, saye juz cakap *NEED TO FOKUS * ! demi awak saye sanggop lakukan ape saje, asl kan awak happy dengan saye., memang saye bukan awek yang mantop mcm kat luar sane tuh, tapi cinta dan sayang saye hanye untuk orang yang ikhlas menerime saye ! saye da menyesal da ! betol ! (merapu  jap ea ) !


  awak suruh saye delete entry toh ! okey ! saye delete !  awak cakap jangan orang luar tau tentang masalah kite, ! tapi tak boleh lha sayang ! ape gune blog kalau tak de entry ., kosaong je ken. , ye ha ! sorry awak !  malam tadi awak ade taxt saye ! awak cakap "dalia ! jom date dalia, kite da lame tak date ! ***** rindu dalia ! rindu sesangat ! " wee ! hikkhokk ! best ! awak ajak saye date ! haha ! saye pon app lha ! haha ! mase tuh saye tak mandi lagi ! awak da datang, tapi saye belom mandi lagi ! awak sanggop tunggu saye ! saye terpaksse man di skjp sbab awak da tunggu ! mase saye g luar tuh, semua senyap jerk, tak awak saye ! due due senyap ! saye first bersuare, '*****, dalia mintak maaf ssesangat for all my mistakes, dalia tahu, dalia da banyak buad ***** kecewe ! ' awak tau ! mase tuh saye rase nak nangis tau ! tapi saye malu, aawak ade kat sebelah saye, "is okey dear ! nobody's perfect ! setiap orang grenti buad mistake !  " tanpe disangke air mate turun ke pipi ., awak  tengok saye ., awak cakap "dear, jangan nangis ! ***** maaf kan dalia, ! dalia, ! jangan nangis ! nanti ***** pulak yang nangis ! ' mase tuh, awak siap peluk saye lagi., saye cube berhenti nangis, tapi tak boleh ! *hikkhokk !


    okey ! readers grenti pelik asal tetibe aku nangis, readers pernah lalui situation macam aku nie ? sedih weyh !okey ! aku chaw !