<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
campur adok !
Friday, 16 September 201119:44





                                                             *tak de kane mengene ngn tjuk*

rase nye tak yah bg salam ken ? (STOP IT ) 

     kite tahu kite sape ! marah lha kite lagi !marah je ! *orang kate marah tande nye sayang * tak pe ! marah je ! kite tahu awak sayang kite ! (merapu-rapu) 

   awak ! kite mintak maaf ! kite tahu kite salah ! kite tak dapat tunaikan janji kite kat awak !kite termarah awak ! kite mintak maaf ! kite terpikir perkare yang kite tak sepatutnye kite cakap ! kite terlucah ngn awak ! kite mintak maaf ! mintakk maaf sangat sangat ! kite tak leh lha lepaskan GS kite nie ! awak sruh kite berubah ! tapi kite tak boleh ! kite sayang sangat nak lepaskan ! awak kate kalau kite tak berubah perangai kite,awak nak klesh dengan kite ! kite tak nak ! kite sayang sangat kat awak ! kite mintak maaf !  kite tak tahu mcammane kite boleh telucah kat awak ! malam tadi kite ade text sampai lime budak llaki , *tmasuk awak 6* yang lime tuh semua GS !  diorana text kat kite psl bnde yang tak patut lha ! kite terckap pula ! lgpon mase tuh kite baru je balik dating,mane tak nye ! okey ! kite nak awak tahu,kite sbnr nye da banyak scandal ! awak nak tahu brape ?nah ! l *** orang ! awak paham kan ? awak grenti tak pecaye smpai byak cm tuh ! okey ! kite mintak maaf sangat sangat ! * |grenti bace entry bebelit | 

  awak ! antare llaki llaki semua tuh,kite lebih sayang kan awak ! kite tak nak lpskan awak ! *i will never let you go* hati kite cume kat awak sorang je ! maaf kan lha kite kalau ade wat salah ! kite baru je lepas UPSR,doakan kite dapat result cemerlang yew ! kite tau kite da banyak buad salah kat awak ! 

  • awak tak penah dating dengan saye , sebab hari kite untuk awak just hari (isnin) awak mintak hari selasse !
  • kite banyak buad salah kat awak ! ex: merajuk,slalu marah ,tak setie,n pape lha !
  • kite tak setie kat awak ! kite men kayu banyak ! (ade plak !)
  • kite tipu awak ! ex: takde mase,nak kne bace buku,homework blmbak,n bla,,bla.. !

   kite mintak maaf sesangat ! kite akan text awak bebanyak ! taapi kene to pup dulu lha sebab kredit sudah habis daa ! nak kene delete text gak , sebab da 1112 ! tak caye ken ? tapi itu fakta ! daa !