<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
now, i hate you ! / exam !
Monday, 12 September 201123:42













says = sekarang aku da tak gune awak saye ! aku da benci die ! aku rase mcm diri aku nie terhine ! cam SIAL aku dibuat nye ! kau fikir kau tuh bgos snggt ke ! sungguh aku menyesal suke/sayang/cinte kat kau ! SUMPAH weyh ! aku benci  kau !  benci sangat ! 


        okey ! if kau tak suke kat aku, takpe weyh !tapi jgn lha kau kutuk blakang aku ! menyampah aku weyh ! kau fikir aku nie ape ? weyh ! aku bukan bosia/placur lha ! dari mane kau tau aku ne bosia/pelacur ? ha ? dari mane ? kau tak tau kan ! kau men cakap je ! myesal aku weyh !gile gile menyesal ! dari LOVE ke HATE  ! kau suke kan ? kau suke kan tengok aku mrane ? aku tau kau suke ! tapi kalau hati ni tak boleh trime orang laen ! tak kan lha aku nak pakse ! CINTA BUKAN UNTUK DIPAKSA ! kau ingat nie btolbtol ! okey lha ! aku tak tau lha ! aku dengar je pkataan yang melibat kan aku ( klu ckp pkare yang tak elok) aku tros benci die weyh ! aku tdgr hari tuh kau ckap psl tuh ! aku tros benci kau ! sia sia je slame nie aku syang kau ! kau tak penah nak balas ! rase aku nie tersisih dari hidup kau ! kau nak smpai aku mrayu rayu kat kau yang aku suke kau baru kau nak suke aku ? kau tak nak kan ! jangan lha buat mcm nie ! hati aku sedih kau tau ! tadi aku jwab exam pon tak khusyuk ! sebab kau weyh !sebab kau ! kalau kau tak buad kat aku cm nie ! grenti aku leh fokus ! tapi keadaan memakse ! nak buad cm ne kan ! 


    okey ! aku nak tanye kau ! slame nie aku ade buat salah ke kat kau ? penah ke ? kalau penah im sorry ! (apahal modd aku nie,kjp marh kjp sedih) okey !modd marah balik ! aku tak penah buad kau kan ? yang kau buad aku tuh pasal ? SUMPAH ! slame nie aku tak penah buad kau sedih !kau je yang buad aku sedih ! jgn  fikir tiap hari aku gelak aku gembire lha ! jgn lha ! aku kne happy sbb aku tak nak ssh kan kwn aku pegi sound kau, aku tak nak ! okey lha ! aku tak nak ckp panjg pnjg !
I HATE YOU !
I : I NEED YOU IN MY LIFE
H : HOPE-ING TO YOU DON'T BREAK MY HEART
A : ALWAYS IN MY HEART
T : TELL ME THE TRUTH
E : EVERYDAY I WISH YOU HERE
Y : YOU'RE THE REASON WHY I SMILE
O : ONLY YOU IN MY HEART
U : U KNOW THAT I LOVE YOU


aku harap kau paham !

okey ! esok exam maths paper 1 ! that important for me ! alhamdullilah (aku men eje je) aku dapat jawab tadi ! BM kertas 1,kertas 2 n math paper 2 !  semua senang ! esok paper 1 plak ! susah ! huahuahua ! ( 13/9/2011) okey daa !