<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
untuk awak !
Tuesday, 6 September 201101:16






weyh !

   aku ade suke kat sorang budak nie ! aku glr die si kaki pancing ! #huahuahua, die suke pancing orang ! die pnh lha pancing aku ! okey ! mesti read kat bawah nie ! ----||>
                                                                                                                   
          awak ! saye sayang awak tau ! saye tak leh tinggalkan awak ! saye tahu ! awak tak suke saye ! tapi saye suke awak ! walaupon kite da pnh BREAK dulu ( 201@ , tapi hati saye setie kat awak je ! saye rase hati nie terbuke kat awak je ! saye tak leh trime orang laen ! walaupon saye da coup dengan 6 orang (for this year), tapi saye langsung tak gembire ! saye tak tahu lha ! okey ! ungkin saye nie terlalu BODOH untuk suke kat awak balik , tapi hati saye mungkin utuk awak sorang je ! okey !

         thun lpas pon awak penah GAME saye ! tak pe ! bia akhirnye jadikan pengajaran kat awak ! saye terime !  awak ! saye betol betol sayang awak ! okey ! awak KAKIPANCING , awak PLAYBOY ! semue kat awak ! tapi knape saye boleh suke kat awak ? saye pon pelik ! hampir setiap hari awak text saye ! tapi sejek due menjak nie knape awak da tak penah text saye ? saye sunyi tanpa text awak ! awak pon da pandang rendah kat saye ! hidop saye sepi tau awak ! tanpa text awak,tanpa pandangan awak,tanpa teguran awak ! saye sepi sangat ! knape awak tetibe hilang ? knape awak ? saye tak sangke awak buat mcam tu ! okey !

 awksuke kat orang laen ! saye tau ! tapi hari ni (selase 6/9) awak ade pandang saye ! saye buad tak dontknow je ! saye marah lha dengan awak ! awak da tak rapat dengan saye ! awak rapat dengan *&^%$#*&^#$^ ! (pikir lha sendiri) ! sye jeles ! okey !tak pe ! saye terima !  saye rase saye da tak de harapan dekat awak ! awak kan femes,hensem n pape ar ! grenti awak ade rmai peminat ! (nak tekentut aku dengar) ! lagipon saye boelh terime awak seadanye ! walaupon awak men kayu tige,  saye ttp sayang awak walaupon saye da break ! (contoh nye lha kalau aku coup dgn die)

    tengok sekarang ! saye da break dgn ex saye demi awak ! saye sanggop tinggal kan ex saye demi awak ! cume awak je tak tau btape dalam nye prasaan saye kat awak ! awak tak tau ! bile depan awak , saye buad buad happy ! tak pe lha ! mungkin awak bukan jodoh saye ! saye mcm tak boleh lpe kan awak ! saye pon tak tau ! awak ! walaupon awak tak suke/sayang/cinte kat saye ! saye cume nak awak tahu satu je

                                       SAYA SAYANG AWAK !
 
awak da tau perasaan saye kat awak ? awak da tau kan ! saye cume nak awak tau prasaan saye kat awak je ! yang laen tu tak pe ! tak penting buad saye ! saye cume nak awak saye sayang awak ! cume itu je ! coup coup tuh ! bia saye tolak jauh jauh !

p/s = okey ! reader da tau prasaan aku ? shuutttt ! aku memang sayang kat die !
        =)