<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
exam over ! MERDEKA ! :)
Saturday, 1 October 201102:13


kite edit gambar tuh sendiri ! tak caye ? *tak kan tak nampak gambar kite kuut kat situ* amacam ? lawa tak ? hakhak ! sakaii ! *kite tau,kite sedar kite sape * hikkhikk ! :) kite rase title len, post nye pon laen ., kay, straight to the point !

        EXAM IS OVER !

amacam ? exam over da ! MERDEKA ! kay, UPSR da lame da over, PSRA baru minggu nie lepas. hikkhikk :D kite saje je buat post  pasal exam lelambat ! coz nak habiskan PSRA dulu . ahaha ! :) kay, target kita UPSR nie maybe just 4A 1B ! list nye ::

english -A
pemahaman -A
penulisan -A
science -A
mathematics - B 

teruk ken ? mathematics kite tak yakin ahh dapat A. coz time tak cukup kite asyik berangan je. da ahh berangan sampai 5 minit. aduhai ! selamat tinggal due soalan je yang tak sempat * cikgu cakap selagi pengawas tuh tak kutip kertas, kite sambung je jawab* nie yang kite sempat kire n dapat jawapan . hope segale yang kite jawab mathematics tuh 20 bwtol ! :) btw kalau atas 20 lagi bgus ! hikkhikk ! :) kay PSRA pulak .

nak tau tak, selama PSRA nie kite anggap kite tak langsung jawab PSRA , dewan kecoh gile., macam exam biasa jerk., lagi pon kite tak bace buku., banyak yang kite hantam ouh ! kat dewan tuh, mcam mcam karenah ade, siap ade yang terkencing kat dalam dewan pon ade ! huyaii ! 12 tahun pon kencing kat dalam dewan. bhahahahh ! sumpah time tuh kite gelak gelak., satu dewan tuh kecoh aww. :D then ade satu hari tuh kite batak air, time nak kutip kertas tuh, kite pegi cilok air orang., mase ngah minum tuh, tersembuh pulak ! :) smart ken ? buat malu jerk ., :) aku lepas jerk jawab exam., apalagi., aku pandang belakang . kacau si ilya syukirah :) *pengawas nampak je kuut * ape aku kesah :) asal kan aku da siap jawab .  aduhai ! PSRA kali nie terok ouh ! *ustazah yang cakap bukan aku* aku rase pon betol cakap ustazah. hari first je yang beradap . next hari, pergh ! adap nye hilang ! sape lha tuh * padhal aku pon same * haihh ==' 

aku nak cakap ! exam kali nie, TERBAEK ahh . aku pon tak sangke boleh best gini. , mase first time jawab uh, bukan men kaku agi kat dewan., hikkhikk. , FULLSTOP ! :)