<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
contest blog awesome & elegant
Thursday, 24 November 201123:10


hey , 
kay , tadi aku buat facebook walking , aku ingatkan nak wall dengan intan , tetiba malas pulak , then aku tengok notification aku yang serabut dengan orang like tu , intan tagged aku dekat satu post die , kay aku tengok die tag aku kat satu contest nyh , so , aku terpikat nak join ahh ! alang alang die tag aku , so aku join lha ! mwhehe :) cakap kat sesape aku batak ngn contest ! :p kay , da tak nak taip panjang panjang , so , aku nak tag 3 orang kawan aku , :
  1. azliyana
  2. arisha
  3. maidatul
aku da tag da 3 kawan aku , aku harap korang join okay ! nyh blog yang buat contest nyh --->RARA .
okay ! join tau contest nyh , ade hadiah lumayan katenye ! :) kboii !