<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
bored gila buduss ! :)
Wednesday, 30 November 201109:49


heyy awook :>
neyy adewwzz budazzz tuwzz , err --' rempitzz lha , jijikss ,  kay , tadi kan , ade kan , hurrrr .. tak de pape pun , :) neey , sejak cuti sekolah neyy , aku langsung taa g holiday , adeekks aku baru sunat ahh , babtu lha tak g holiday , purrr .. sebenar nya aku boring neyy , aku tarak taw maw buwat entry apew , sow bantai sajaw , shitt , ape kau neyy dalia , GILA ! :P 

neyy hari  khamis hari paling cantik kan , yew letuww , eah betul pulak , tarikh nye 1/12/11 , tengok tarikh tu , cuma number 2 tersesat , tapi lagi cantik kalau tarikh nye 1/11/11 , cute :D mengkritik pulak tarikh , :) batakss tu nama nye , sekali skala takpo kan ? :) ngak nyusahkan kamuu , :) hehe :>

heyy awook , tak kan mula balekk ? taadokk lha :) hurr , cuba awook tengok blog itew ? amacam ? itew da tukar design , awook adook ? awook tadokk kan ? :) blog itew colour ape ? cuba teka ? sapa jawab colour black and purple betul , yang jawab hitam dan ungu pun betul , ambuuii ayat xD , hehe :) yang betul tu nahh ambil limoposen  g beli gula gula , jangan lupa bagi itew taw ? purr , jap jap , awook dengar lagu blog itew ? tu kan lagu Skylar Grey - Invisible , uuwhh no , lagu dia best gila babissss , haa , pastu cube try awook dengar pulak lagu nyh , Skylar Grey - Coming Home , walaweyhhh , gila gila gila gila ! perghh , :) shyiokk gila budusss , :) cube dengar lagu tu ? amacam ? best ? huhu :) purrr ,  dengar taw , itew da mula gila Skylar Grey !
Deyy ! Tarak Perasan Kaaa Sudah Pukul 1:46 AM , Pergi Tidur Lha ! Okay Bye ! IMY ! :)
sorry , entry gedyxzzz semacam , hua hua hua , eeeuww , rempitzzz , :P dalia dalia , Gila lha kau neyy , kau cuba tengok entry kau nyh , kejap aku and kejap itew , nape tak terus kutew ? (gabungan aku dan itew )  , kay bye , ily .