<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
DAMN SHIT !
Saturday, 3 December 201105:30




JYeahh !  ::>
holla , neyy . itewwzz nakzz citewzzz pasalzz sorangzz budakzzz nyhwwzzz , (EEUUW) rempitz  LOL xD , :) 
kayy , name die #zuppzazppzuuppzap , huh , teka lha,  tak kan kenal punye ,:)  tssskk tsskk .. kesian  .

okayy , die neyy suka gila menilai diri orang laen , iya lorh , sukaa gila menilai babe ! okayy contoh nye die kate budak tuw gedik lha , padahal die tak sedar diri die tu sape , tssskk tssskk .. teruk --' okayy , now ramai kate die rapat ngn xxx sebab nak HOT ! ape cite neyy sis ? hot tak kemane lha weyh , teringin nak jadi hot panass meletupp tebaboommm ? kau go to hell , tak sampai 1 minit kau  da  hot , teringin nak try ? pegi lah :P 

okayy , and die neyy kuat jeleskalau jeles sikit sikit tak pe lha, neyy ,? sampai tak layan aku weyh , sape je tak saket hati ? bohodoh punyaa budak , then ilya ckap die marah sebab aku rapat ngann qyla , aisshh , sabo je aku , puihh betul do budak tu , shitt ! :P 

then sampai sekarang gaduh , nak taw cm ne leyh gado ? facebook aku <--- click ! kalau belum add , add lha , da add WTW ngn aku okayy ! :) 

meet you soon ! :)

okayy lha , GTG lha , bye , :)