<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
i have twitter ! :)
Monday, 7 November 201108:08

                                                     


 

twitter ouh twitter ! :)

kay , sekarang baru aku reti / paham gune twitter ! yes i kuno ! shuut up ! :) seriously aku da banyak kali uat twitter  . first aku buat twitter tuw , aku just edit sikit sikit jahh ! then log out ! hoho , pastuw nak log in balik , lupa pulak e-mail and password ., buat lagi new twitter ! haha , aku edit sikit ---> log out----> log in ----> log out ----. lupa password ! :) email ingat password hampeh ., haha ., try buat lagi , ( tak putus asa ) baru leyh , twitter sekarang ahh . dalam bulan 7,8 cm tuw ahh buat twitter . haha . lama tuw  ., aku tak pandai gune twitter , aku just cakap 




ahh lantak kau lha twitter , malas aku layan kau . baik buat blog.
haha ! cm tuw pulak eah . haha . then aku tengok budak sekarang bukan men busy pulak dengan twitter diorang , so jealous lha aku , baru sekarang aku just doing this, doing that ! ahh ., mula lha aku dengan twitter ., aku batak gile ngn twitter ! :) setiap lima minit , grenti ade aje post aku buat ! puihh ! -. .- nak tau twitter aku ? jap eah !
my beloved twitter ! :)
haha ! alang alang bukak tuw , boleh click button follow tak ? haha ! keji men ! :) haha  , lepas nyh aku nak try gune SKYPE  pulak ., lepas da pandai gune skype tuw , my space ! bapak kau . banyak gila acc aku ! haha . kay , my space aku da buat da . :) tak reti gune ! :) nanti nanti jew lha ! :P haha . aku tak ingat langsung acc my space tuw , nampak kene CREATE A ACCOUNT lha ! atoto ! :) kay lha bye . :)

assalammualikum sayongs ! :) bye !

aku sayang gile kat MR.A aku ! :)