<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
1st GiveAway Lily Butterfly by Miss Wandalaara
Saturday, 10 December 201109:32

heyy hello haii , okayy , now 1:08 am thant mean hari neyy da hari AHAD , selamat pagi ahad semua , kau tahu tak ? sejak kebelakangan neyy , aku asyik tidur lambat je kau tahu ? paling lambat puns pukul 3 :45 am , entah kenapa mata aku boleh still bulat lagi :O , teruk lha kau dal , mama da membebel kau still tak nak dengar kann ? kuanghajaq , sorry mama  , ketagih laman sosial katakan , bukan ssssoooooo ,,,,,,  ssssssiiiiiiaaaaalllll  ! :) haha , tak moo bebel panjang panjang macam orang buat karangan , now aku join GA lagi , :O , teruk nya kau dal , satu malam 2 GA kau da join , and satu hari 2 CONTEST kau da join , teruk doe kau ! issshh issshhh , buda buda zaman sekarang , aku GILA contest/ GA kau tahu ? chill babe <3 okayy, aku tahu kau nak join jugaa kan GA neyy , nama GA neyy ialah , 1ST GIVEAWAY LILY BUTTERFLY  , mak aii , ade butterfly lha ! haha, tapi Omeyy <3 , and tuan buat GA neyy ialah Lily , have a nice day to click its , 

okayy , now naa tau rules GA neyy ? 
  • Buat entri bertajuk 1st GiveAway Lily Butterfly by Miss Wandalaara.
  • Masukkan Banner diatas dalam entri anda
  • Follow Blog lily atau masuk blog lily dalam bloglist anda untuk update terkini.
  • Like PAGE lily untuk update terkini. (lily akan sentiasa update dalam page sebab facebook lily sudah fulled)
  • Tagkan pada 3 orang rakan blog anda dan beritahu mereka tentang giveaway ini. (nak tag lebih-lebih lagi bagus bertambah meriah lagi - . ^)
  • Pemilihan akan diundi oleh Random org.
  • Lima pemenang akan menjadi pilihan lily. Mungkin akan bertambah jika sambutan baik.
  • Terima kasih kerana join lily. Enjoy it.
yang last sekali aku tak tahu pulak itu pun syarat GA neyy ! haha :) 

haha ! and now aku nak bagtahu tarikh berlangsung GA neyy ! :) 
GIVEAWAY AKAN BERLANGSUNG DARI 8 DISEMBER 2011 HINGGA 8 JANUARY 2012
haha ! okayy ! hadiah semua  kau click kat blog lily je lha ea ? malas mula menjelma , :) haha ,
now aku nak tag 3 orang kawan aku ,


now , semua sudahh , haha ! okayy bye , hope aku menang ! :) aminn , bye abebadi , :)