<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay
Friday, 9 December 201101:06


hello ! fuhh  penat tau aku cari contest , last last aku terjumpe contest yang menarik minat aku untuk join , so , lagipun hdiah give away die , pergghhh , banyak doe ! ciss , memang aku tak tolak ahh , ;) okayy , hari neyy aku join GA  dekat blog kak Nisa Kay , seriously aku kenal die , die lha salah seorang  blogger meletupzz gitu ! :) okayy  , tk mo bebel panjang pnjang , ;) 

okayy now , aku nak bagitahu syarat syart nye eah , 


  • Terbuka kepada followers blog Saya Suka Menaip ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.


  • Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.


  • Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.


  • Pemenang akan dipilih secara random.



  • bagaimane menyertai ?


  • Buat entri bertajuk "The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay". 


  • Letak banner GA dalam entri korang.


  • Letak link sponsor dalam entri korang. Dan WAJIB letak semua sponsor di bloglist korang.


  • Promote entry penyertaan korang habis habisan! [example: buat sticky post, post pasal entri korang yang ni dekat fb or anything else] Sebab nanti akan ada hadiah untuk Top Refferal.


  • Like dan Tweet entri yang INI


  • Like fan page blog Saya Suka Menaip di SINI.


  • Pastikan ikut syarat syarat yang diberi.



  • sekarang , ak nak letak sponsor GA neyy ;) 

    Jiwa Chenta STUFF
    Online Hijab E-Boutique
    Firzara Collection
    The Bag Galore
    Wanblur - Shazwan Azizan

  • Darkbatman


  • Pretty Lens Store


  • MadamMondoq


  • Cik Nurul Pinky


  • Luvika Territory


  • Nurul Liyana


  • Fieyona Amani Atelier


  • Queen Attack


  • Suci Shawl & Scarf


  • Yaya Flanella


  • Blog Cik Bunny


  • Media Jer!


  • Cik Bintang


  • Shawlistaa Beauty Scarf


  • MyraVea


  • EZ Lovey Craft


  • HijaBook


  • Islamio Paradise


  • Daniel Adie


  • Innanie Ariffin  



  • senarai hadiah the ultimate giveaway :)  (----- (click neyy )

    try tengokk ? perghh ! memang banyak kann hadiah ? haha ! nak tahu tarikh tutup GA neyy bilaa ? mwhehe <3




    31 DISEMBER 2011
    haha ! banyak mase lagi , join lha eah ! okay bye ! xD ,