<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Sengaja atau saja?
Thursday, 8 March 201208:47


Pelajar bagus baca buku , Ya allah , kuatkan lah hati hambamu . Tanpa segan silu , aku memintak maaf darimu , aku hambamu yang sering melanggar suruhan mu . ;')  #Bantai je .

Helloooooooooooo guyss ! we see again . Aku nie pelik memanjang tahuu ? hm . cer tengok gambar haku tu , pfftt . hebat tak ? hihihi , penat tau bongkok semata mata nak cover muka . #takda sapa suruh . aku tangkap gambar semata mata nak hilangkan strees + frust menonggeng tau ? itu memang aku . semua gambar aku upload tu semata mata nak hilangkan strees . semenjak dua menjak ni , aku asyik rasa nak nangis tahuu ? entah kenapa tah . ahha . bila aku datang sch semalam , memang pelik lah kan , kawan aku cakap muka aku muka nak nangis , sebab memang pun lepas nangis . kawan aku n prihatin gak kan ? hihihi :) sayangg korangg xD 

Berbalik pada tajuk , sengaja atau saja ? hahah , itu nak buat readers cuak lah . hahah . its amazing. sebenarnya sgaja atau saja its the same mean , hahah . tak tahu nak taip apa . aku bebel sensorang macam ada yany baca kan ? hihiih , *off twitter* hahahah . bye ahh  aku dah ngantuk ni *sebenanya tak*  aku nak tidur sebab aku nak hilangkan bebanan otak aku ni sebab tadi masa jawab exam sejarah , rasa otak macam hilang , sebab satu hapak pun aku tak ingat . hahha . okay bye all ! :* 

Mata fake tuuu ! besarr enn ? lupa nak resize , malas nak buat balik . bantai jeleww :*