<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Nangis pun tak guna :'/
Tuesday, 6 March 201208:57



Salam guys . hari nie aku sedih . hmmm .

heyyy , tadi ada baca apetah . hmmm . memula rasa nak nangis , last last . hmm . kelur gak air mata ni . entah kenapa sejak kebelakangan ni aku kuat emosional . entah lah . asyik nak nangis je . aku rasa nak luahkan dekat kawan , tpi sudike diorang dengar luahan hati aku ni ? Ouhh menn . aku tak tahu nak kata apa . hmm . dugaan yang aku lalui selama ni , macam tak da makna . hmm . ingatkan aku masih lagi boleh bersabar , but ? aku putus asa dah , putus asa 100% . putus asa seasa asanyaa . hmm . aku tak cukup jadi kuat . tapi masih tak boleh . aku ni seorang yang lemah . lemah selemah lemah nyaaa . aku tahan . sapa je yang tahan ? ha ? ya allah , tabahkanlah hati aku . aku nak je lupakan segalanyaa . but , its hard ;'/ aku nak luahkan , tapi ...... susah , gerenti korang kata aku ngada ngada , tapii .... sorry , tk bolh cerita ahh , benda tu private sesangat , takpalah , biar aku luahkan dekat kawan aku je , diorang faham . aku tak tahan nak tanggung , hmm . esok exam , tak tahu lah dapat focus ke or tak . dua malam asyik ada prob je . hahah . okay lah bye . 

Nota payung - doakan aku berjaya menghadap hari esok ! byebye :)