<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Single ? -,-
Saturday, 3 March 201208:15


My happy friends . ada lagi ramai , cuma tk da gambar diorang ! :)



Hello guys , hm , rasanya dah lama tak update blog kan ? sejak kebelakangan ni , asyik busy memanjang . entah apa yang dibusy kannya . hahah . even ada waktu santai pun , tak tahu nak update apa . hahah . gilaaaaaaa ahh aku nie . 

Cuba tengok gambar kat atas tu , that salah satu kawan aku . yang lain tak da lah gambarnyaa , diorang memang best ! aku respect ahh , nie gambar hari sabtu , 2/3/12 . hahah . masa ada gotong royong , kitaorag juga kena buang sampah / kutip sampah satu sekolah . hahha . ada lagi  sorang , nanti je la eah ? hahah . penat lah jugak , sambil kutip sampah , kitaorang gelak gelak . best !!! 

Now , we straight to the point . tittle ! single ? OMG ! betulkee aku single ? sebenarnya dah lama . tau ? dah bosan dah hidup single ni , tak tahu nak buat apa . asyik asyik layan kakak angkat . abang angkat aku busy dengan awek dia sampai lupa aku , cuma sorang je ahh yang memang rapat dengan aku . hhah , single tu usah dicakap , memang tak da sapa nak kat aku yang huduh ni , hahah . 

Single tu biar jelah . hahha . korang korang , sapa kat sini yang nak kata something kat aku , korang terus mention aku kat twitter . kat Facebook dah jarang on . hahah . korang nak add follow pun boleh , just click kat link tadi . hahah . memandai ahh cari .



Sebenarnya aku try nak buat fanfic, fanfic haritu tak jadi sebab tak tahu . hahah . buat masa sekarang , tutorial otw buat , freebies belum lagi and fanfic , maybe esok kay , ha ! korang , jum kita busykan group nie nak ? group nie memang best , semua kat situ perempaun coz that group just for girl . sila ke group Fashion! jum reramai serbu kay . :* bye all . terpaksa buat status pendek ;'0


 muka selenga semuanya , yang tengah tu lagi sorang :3