<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Tukarkan video youtube kepada mp3
Wednesday, 29 February 201218:24


 tengok lah muka aku tu . :3

heyyo ! rasanya dah lama aku tak update blog aku nie , habis berhabuk . huhuhuh -,,- korang amacam ? sihat ? sakit ? mental ? hahahha , shuuuh shuhhh . ada sekolah yang dah habis exam .aku nie ? minggudepan je doe fuhh fuhhh . sakit hati den . first time tau jawab exam time form 1 . doakan aku berjaya . aku takutkan sejarah yang cikgu ajar aku satu pun tak faham . sebab kawan sebelah aku ajak bercakap . nafsu nafsu . :P ni , aku baru apdate nak buat tutorial . hewhew . -,,,- pundekk ;) gini . aku nak buat tutorial lah yang tuuuut . huhu . tengok tajuk je lah . aku dah faham ? :P

LETS WE START ! ;)

1. Masuk Youtube .
2. Taipkan tajuk lagu yang anda nak download.

3. Ok, dah siapkan..
4. Copy url yang lily tunjukkan pada gambar dibawah.


5. pastu masuk sini pulak.
6. Paste url tadi kat tempat yang tunjuk ni ok..


7. Tekan button Convert Video
8. Then lastly tekan download.
9. Ok.. dah siap.. senangkan.. 

dah ? huhhu . aku dah banyak dah ambil lagu dari sini , contohnya , superbass , mx.sexobeat , semua lahh . hahahhah :P dah siap inform aku . tutorial tu creadit to :Intan Wandalaara . die banyak tuto dari aku , huhuhu . okay byee !