<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Tutorial - music addict / music player .
Sunday, 12 February 201219:40

hello , nak buat tuto nie , okay , aku dah pernah buat tuto dah , tapi entah mana hilang dah . hahahha . kali nie nak buat tuto music player , aku guna yang mp3 punya , ala yang macam nie .

yang atas tu , siap bagi error lagi doe aku , hahha , yang tu , orang biasa nya guna music dumper , tapi music dumper ramai orang guna , so , aku guna music addict , hahah . lets we start it . 

1. click link musicaddict . then pergi search lagu apa yang korang nak . then pergi dekat lagu yang korunk nak tu , click listen . kalau puas hati dengan lagu tu . korang pergi click share and ambil "Embed code " .

okay , itu satu . cara nak masukkan dalam blog .
2. Ambil code tu dan replace dekat tempat yang korang nak taruk lagu tu . macam nie 


3. dah paste , sila ubah number height - 200 dan weidht kepada -25 . 
4. selesai sudah ? sebelum anda "Save" sila preview . :)

senang tak ? hahha . senang kann ? ahahha xD okay b7ye , nak gi sekolah .