<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Lomo Aquapix Giveaway by Miraa Hussi
Monday, 2 April 201219:49



Hai hai hai hai hai hai :) *kelip kelip mata*

Aku join GA balik . tadi tengah check fb aku , events dah sampai berjuta dah . malas nak join . tapi tengah tadi skodeng , sekali nampak GA yang lama lagi last date nyee . sososossoosososss , aku join . hahahah . setiap kali aku nak join GA , aku tengok hadiah dulu . lepas  puas hati dengan hadiah GA nyee , so , aku join . hahahahahah *evil laugh* 

Giveaway ni dibuat dari cik puan yang omeyyyyy . sumpah aku cakap betul . omeyyy gilaa . Nak join GA ni ? sila click SINI . jum serbu GA nyee cepat cepat ;) *senyum* dah macam orang gila senyum sensorang . :)


Hahahahah , cepatt joinn . nanti ketinggalan menangis terhenjut henjut nanti :P okay byee . :) *lambai tangan*