<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Takdapapap.
Sunday, 22 April 201209:02


Hello guys . hihihihi xD .____. 

Pehal aku comel sangat tu ? huyyooo huyyoooo ! .___. time ni gi makan kepci kat Meru je . dengar betul betul . Meruu jee . wa ni mana layak pergi pavi tuuuhhh *perli* .  hihihi xD 

Act , i tak de story nak bermorry ni , tapi i nak cakap something . Gedikk kan aku ? sememangnya . *kejap aku , kejap i* Ahh lupakan . aku ni gilaaaaa . lailai.. *muntah* *makan panadol* *keluarkan balik* *buang* ._____. macam orang bodoh update entry tahuu ? :'( 

Ni , i ada story ni . *ayat keling* tak ni , cemni lah, cam ni . camtu ._____. tak , berpandukan memo yang aku dah save , 7 April 2012 adalah tarikh aku meniti kebahagiaan . cewahhhhh ! ayat . :* Tak da lah , aku dah dah dah dah dah......... dah couple. pehal ? tak caye ? . lu ape celop . tak rock lah lu tak caye wa . :P 
Bersaksikan Muka Buku dan pada pukul berapa tah , aku menerima lamaran muhd shafiq .
Wahh wahh wahh. konon couple sweet letuww . :P tahun depan ada anniversary , kau baik ingat tarikh anniversary aku , kalau tak , aku sembelih kau . ceh ceh ceh , manada. kita ni baikkkk :) *pandang malu malu*. hihihihi xD . Agak bangga lahh tu . :P

Okayy lah bye . nanti tak sampai 5 minit teringin update entry baru . caya lah . :P hihihi , byeee :8 *flying kick* eah salah , *flying kid* eahh , anak kambing pulak . salah salah *flying kiss* baru betul . :p byeeeeeeee teman teman sengmuaaa . titterw tayangs louhh . :P