<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Salam Eid guys :)
Wednesday, 22 August 201209:33

Heyy,



Heyy, Assalammualaikum.

Rasanya bukan kemain lama lagi aku tak update blog, kira 3 or 4 month kot. ni dah rasa malas nak menaip, tapi demi tak nak orang baca ulang balik post yang sama, terpaksa update, hihi, tak lahh wekk wekk. Ni, sesudah sebulan kita berpuasa, akhirnya Aidilfitri menjelma tanpa kita minta. ya, sebenarnya sedih nak tinggalkan bulan ramadhan ni, ya ah, bulan paling mulia dari bulan bulan yang lain. ok lah, dah raya pun raya lah kan, nak ke tak nak, tetap kena raya, dapat duit, hari senang ria. hahaha. :p

Act nak cakap Happy Eid reader, sorry sebab late wish, kan da kata, malas nak update, hehe, Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin. Sorry if selama ni, dalia ada terkasar bahasa bila update ke, termarah ke, hae ke, sorry tau, ya lahh, manusia kan tak lepas dari membuat kesilapan. Hehe, meh jemput datang rumah dalia, ala, dekat aje, at klang, masuk meru, masuk jalan jambu masuk Taman Meru Impian, masuk rumah number 28. hahaha, ok, Datang rumah dalia, jangan lupa bagi alamat rumh sekali, nanti boleh dalia datang datang. if allah willing. hehe,  ok, nak cita pasal raya pertama ni, okay, raya pertama, baju colour apa? family dalia colour merun. kay, first time in my life pakai baju bertema. amacamm, hehhe. meh tengok gambar aje lahh, malas dok type agik. 

Ni gambar ni first sebelum bergerak ke rumah makcik, ehe

Ni gambar kedua. muka ku comelll. :P 

Ni gambar ketiga and keempat, haha. muka lawa kann? :P

Ni dah semstinya ambar kelima, k k, tahu comel :P 

Dengan cousin saya, hehe, ramai kata muka kiteorang sama? sama ke? tak kann? .__. 

Act banyak gambar lagi, gambar raya kedua nak tayang lagi, heheh, malas nak type lagi, esok dalia janji akan update for hari raya kedua lak, hehehe, tau tau, byeee, Selamat Hari Raya. :D