<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
12/12/12
Tuesday, 11 December 201208:57



Hi awak awak sekalian. :* 

Apa khabar bro? sihat? Dah lama tak update entry baru. Miss me? haha. jkjkjkjk :p sebenarnya update ni tak nak biarkan blog kecayangann iteewww ni bersawang, kenalah bersihkan. hihihihihi. Ni sebenarnya niatku mengupdate ini blog kerana kufikirkan hari ini bersamaan 12/12/12 hari istimewa. Acah cah cah special lah, emang gue harus bilang "wow" gitu? -_- 

Baru berapa minit masuk tarikh 12/12/12 aje dah ada spiderman memalam buta muncul. siap menetap kat tangan lagi. apa lah tarikh malang ini. :'( Sungguh papejelah. apalagi, aku yang kecil comel lote ni pun terkejut lalu bangun menjerit mengejutkan family yang sedang enak dibuai mimpi. Apalagi, mama, adik, semua membebel hanya kerana seekor spider yang besaqqq. nvm.... lalu ku merajuk memasuki bilik ku yang dah macam hutan.. 

Ok lah, tutup cerita pasal spiderman tak berbayar tu. ni nak tanya ni, apa special nya 12/12/12 ni? boleh bagitahu apa special nye? terasa sama saja tarikh ini dengan tarikh tarikh yang lain. tetap sama aku berada dalam rumah mengurung didalam bilik ku yang kelihatan indah gitu. tidur makan online main game. that's all. nothing special punyalah. aku faham lah yang single tu nak carik boyfriend time tarikh tu, istemewa katakooo ~ esoknya 13/12/12 break. whathehell lah. couple tak perlu tarikh aje cantik tapi hati budi masing masing hancur pun tak boleh. yang penting hati weii ~ *makan maggie* 

Aku update blog ini pun kerana kat timeline penuh pasal 12/12/12. urgh x nothing special dear. percayalah. It just a date dohh.  setakat online friends request 1000k Pun takde mendanya special. so selamat beramal. nampak nya post kali ini sungguh membosankan dan anda hanya membaca perkataan demi perkataan berulang ulang. harap jangan bosan ya sayang? :* ok aku terpaksa mengundur diri kerana hari sudah lewat malam dan mata meminta untuk berehat. Selamat beradu sekalian. assalammualaikum <3 


Ini muka calon calon isteri Amirul. Seriously, im happy bila dengan dia. hope kekal k caYuNkXxx? :p hahaha.  you dah jadi suami i, so love me lah. haha. :* 
Your crush x