<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Ily :*
Friday, 26 October 201209:29


Assalammualaikum :') 

Korang apa khabar? hehe, harap harap sihatlah ye. sebenarnya tak nak ambik tahu pun, hehe :') 

eahh act kan, hmmm, sebenarnya aku ada kenekan bie aku ni, aku saja aja buat dia cuak, nak tahu bertapa sayangnya dia kat aku ni, hehehe. 

Hee, :') 


See, aku sayang dia sangat sangat, kalau boleh, semua benda dia mintak aku bagi, haha, malam ni aku menangis, hahahah, bangga sikit please, hmm, ok . ilovehim so much.

Bie, sebenarnya takda apa pun sayang mintak, just mintak bie sayangkan kita sepenuh hati bie, jangan tinggalkan sayang. iloveyousomuch, saya sayang awak sangat sangat, kalau boleh, nak sangat jumpa bie, nak iyomm bie, nak peluk bie, tapi keadaan tak mengizinkan. sayang nak bie selamanya, tak kira lah apa pun, sayang loveyou so much, lantak bie lah nak percaya ke tak, tapi sayang sangat kat bie. sayang nak bie aje, bie aje, sorry saya tak boleh jadi perfect untuk awak, tapi saya sayang awak. seminit bie tinggalkan sayang, sayang dah rindu, ingat tak kita start otp pun, lawak sangat bie, bie perli sayang bulu mata pendek, jahat sangat bie. hehe, then konon nya nak tidur, tapi beberapa minit aje, terus sayang call bie balik. haha, seriously time tu rindu bie sangat :') then malam tu rasa nak call bie balik aje, tapi entah takut bie tidur, so sayang tidur ajelah. kalau boleh, sayang nak time sayang tidur tu, bie cakap iloveyoulah, apalah, alahai sweetnyaa. hehe, kalau tak boleh tak apa,, dapat call sekejap pun jadilahkan bie? :') hee, bie, there's nothing without you, i need you always in my life. iloveyou so much, always miss you.  always want you to be mine for ever. harap harap bie baca, bie kan kata suruh sayang tulis blog kan nah hambik bie, khas untuk bie punya ni. ahhah, bie, iloveyou somuch. so much, sosososooos much. nak aje cium bie ni, tapi tak boleh, malu. hehe, bie, i want you always, iloveyou triple much, so much, you my heart, :') 

Alamak, terjiwang lak, heeee, btw iloveyou so much bie, byee :*