<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Examination
Wednesday, 17 October 201208:24



Hai, asslammualaikum xx.

Sihat? hihi, tengk gambaq atas tuh, fuhh, apak blusher gila kononyaa .___. sebenarnya tak omey pun sebenarnya. tapi entah i loike this picture. yeahh, weheeee :D k sebenarnya kan, hari Khamis 18/10/12 bermulanya exam last year bagi pelajar smpk. hmm hmm hmm. don't you know, i very hate exam damn triple much. you also isn't? Tak cukup dengan PBS, oh my god! aku rasa kepala aku ni dah botak kot, euwww, sebel lah. ni kalau bukan sebab masa depan punya pasal, aku anggap aje benda tu rubbish. hish, benci gila kot. naik muak bin mual tengok pbs tu, Cikgu ni pun satu, ramai kata pening kepala uruskan PBS dehell tu, tapi tak bangkang. PBS tu menyusahkan. Aku lebih suka PMR ada dari tak ada, dulu punya ia gembira lah katakannn bila dengar takda pmr, the hell it is? -,- huh, habis entry aku bangkang pbs, lol. ok back to exam, yeahh yeahhh. happy sangat -,- tak happy pun, susah k susah bila kena hafal agama,sejarah and geografi. dah lah banyak. god, and now i'm feeling stupid have a examination ~ tapi ramai kata aku boleh 'pass' abahkau lah pass -,-  i don't think so babe <3 , ni nak exam pun lagi aku nak ngepdate benda ni, haihh -,-papejelah. btw doakan aku k. mohon sangat, target 3A pun jadilah, harap tak ada gagal. aminnn. :) sekali nak banggakan family aku pn jadilah, tapi aku nak selama lamanya banggakan family aku. hehe, k lah bye, doakan aku k. night guys, loveyou mirul :* eah, sesat nama mirul lak. he. k night readers :*