<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
awak II
Friday, 14 October 201120:23


 atoto ! 
 this sambungan entry awak . da bace ke belum ? kalau belum bace baik g bace  . cepat . kite tunggu ! :) *malas nak tunggu lelame * kay i will start first . 1 2 3 ! action! :)

awak nak ambik saya balik jadi coup awak . nak terberak saya time tuh . saya ingat kan awak da benci saya.  tapi saya rasa saya tak leh terima.  coz saya takut awak game saya lagi . tapi awak da janji dengan saya.  awak tak kan game saya lagi . saya tengok muke awak . betul betul serious  . saya terima balik awak . saya tak tahu kenape mulut nie tetiba cakap yang saya terima awak .  awak tersenyum sampai ketelinga  . :) mase nak balik tuh, awak ajak saye pergi satu tempat . awak cakap tempat tuh tempat yang selalu awak pergi bila awak borink . saya ikut je awak  . bila sampai je kat tempat yang awak cakapkan tu, saye terkejut . tempat tu juga tempat saya lepak bila borink . ICT  . saya pasti tempat ini . nampak nya kita selalu pergi kat tempat yang sama.  tapi kenapa saya tak perasan awak setiap kali saya pergi ? persoalan tuh tetap di kepale saya. awak ajak saya masuk . awak macam budaa kecil tau . macam macam gambar kite tangkap . awak kata ni lha saat yang paling bahagia buat awak . saya tak sangke awak cakap cm tuh . :) kira kira pukul 11 baru kite balik . awak hantar saya balik . setiap hari, awak datang rumah saya . setiap hari awak kata "i love you " . setiap malam juga awak text saye.  tetiba satu hari awak ade text saye ., awak cakap awak ade satu penyakit yang boleh bawak maut . awak tak bagitahu pulak ape name penyakit awak tuh ., saya pergi rumah awak . tapi rumah awak kosong . saya pergi rumah cousin awak, dia cakap awak kat hospital .saya cakap kat cousin awak hospital mane . die cakap awak tak kasi bagitahu . awak takut saye risau . awak ., kalau awak tak bagitahu awak kat hospital mane, lagi lah saye risau .saye pakse cousin awak bagitahu awak kat hospital mane.  die tetap tak nak bgtahu . kenape awak sanggup men secret secret ngn saye tme tengah cemas nie ? saya terus balik rumah . saya text awak, awak kat hospital mane . awak cakap awak kat hospital  pantai . awak cakap awak kat wad ***** . lepas je tahu, saya terus pergi . saya cari wad yang awak cakap kan tu , saya tengok tak de sesiapa pon kat dalam wad tu. saye bagi salam dan masuk . awak terkejut dengan kehadiran saya . saya terus duduk sebelah awak . time tuh pukul 12 . awak cakap terima kasih coz datang . saya juz cakap same same. dalam wad tuh, tetiba saya nangis , awak cakap kenape ? saye jawab saya tak nak kehilangan awak, saya sayang awak ., saya sanggup buat pape saje asalkan awak jangan tinggalkan saye . demi awak, saye sanggup tunggu awak kat dalam wad nie . " awak terkedu dengan jawapan saya . awak cakap jangan risau . awak tak kan tinggalkan saya ., cuma saya je yang ade dalam hati awak selain allah, nabi,family n friends . awak pon sayang saya " awak pengan tangan saya . time tuh wad awak sunyi . awak kan kat wad VIP . tetiba ade memb awak datang . ampir penuh wad tuh dengan kahadiran wad awak . diorang sempat lagi buat lawak ., saya tengok awak tergelak, tersenyum . mngkin perkare itu akan saya rindu . saye dekat wad awak dengan memb awak dari pukul 12 hingge pukul 9 . awak happy sangat time tuh . memb awak pun tak berhenti henti buat lawak . azan isyak mula berkumandang . saya mintak kebenaran sebentar untuk solat isyak kat bawah . macam macam saya doakan supaya awak sihat . lepas selesai solat ., saye terus pergi wad awak . wad awak kosong . awak cakap semua memb awak da balik . saye terus tengok kat bawah kati l, tetiba semua memb awak kat bawah katil . rupenye diorang nak dengar saya dating ngn awak . saye cubit sorunk sorunk . awak tergelak kuat . semua gelak . awak awak . tepat tepat pukul 10  saye balik rumah . saye suruh memb awak yang jaga awak . sebelum balik tuh, awak sempat lagi cakap "i love you " saye balas i love you too . dalam pukul 11 saye tibe kat rumah . awak sempat lagi text "i miss you " . tetiba dunie menjadi gelap . esok nye baru saye sedar . dalam pukul 11 saye baru sedar . pukul 3 baru saye muncul kat depan wad awak . saye pelik . kenape wad ade penuh ngn family awak ? kenape tak macam semalam . saye patah balik pegi rumah . pukul 5 saye datang balik wad awak . namun family awak still ade kat situ ., saye try masuk, tetiba mak awak peluk saya sambil nangis . mak awak cakap awak da tak de  . awak da pergi jauh dari saye. allah lebih sayangkan awak . saye nangis time tuh . awak, kenape cepat sangat awak tinggalkan saye .  awak ., saya tak nak awak tinggalkan saya . awak ., balik la dengan saya . kenape cepat sangat awak tinggalkan saya . :') awak .  munkin nie takdir awak pergi dulu dari saye . saye harap awak berbahagia di sana . tapi baru semalam saye tengok awak senyum . kenape awak cepat sangat tinggalkan saya ? awak . sehari saye tak leyh jumpe awak , mungkin saye akan ungkit balik kenangan masa lalu . tetiba mak awak kasi saya surat yang ditulis oleh awak sebelum awak pergi . 

" hey sayang . mungkin semasa sayang bace surat nie bie dah tak ade . bie mintak maaf coz bie da pergi dulu dari ayang . bie harap ayang paham . mungkin nie takdir bie . ayang ., bie tak nak pon tinggalkan ayang ., bie terlalu sayang kan ayang . bie pon tak nak tinggalkan sesiapa kat dunie nie . tapi ajal maut ditangan tuhan . die yang tentukan segalanya . ayang., bie mintak maaf if ade bie kecewakan ayang, buat ayang risau ., sebenarnye bie tak nak pon bende tu terjadi . tapi mungkin bie dah tersilap langka . ayang . thiis speacial for you . ayang . kau lha penguat rindu ku padamu . kau lha bintang yang menyinariaku setiap kali aku dalam kegelapan . kau lha pelindung ku jika ku dalam keadaan yang merbahayakan ku . kau lha penguat semangat ku jika ku dalam keadaan lemah . kau lha segalanya bagi ku . bie harap ayang akan teruskan belajar tanpa bersedih teringat kan bie .  bie akan gembira tengok jikalau ayang berjaya . ingat ! bie akan ingat ayang sampai bebila.  "

time saye bace surat awak, nangis saye . awak . saye harap awak berbahagia di sana . :)

* kay . this the end of story . titerw tau tak syoK! kay bye ! :)