<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
kepala kau !
Sunday, 16 October 201105:41

think think think! blank ! :)

tittle ? ngok bin ngek ! macam ape je tittle nye ! rase nak sepak je #apahalakunie

assalammualaikum .,
hai name titterw dalia . nie blog titterw . blog titterw burok ken ? *samecmtuanblognye . #kuiikuii . #puihh -,-

hari ni memang buhshan gilak ! lembulembu bosan nye ! #lembulembu? sejak dua menjak nie, titterw ade buat entry awak and sambungan nye awak II ken ? ape pendapat awak tentang entry tuh ? gerenti tak best ken ? titterw tahu . lagipun yang "like" nye tuh pon just 8 orang je ken ? titerw punye ayat tak de lha sehebat ayat azliyana , mizan adilah , adida filza , intanira ken ? bile diorang buat entry je, berfuluh fuluh orang like ! #berfuluhfuluh ? hari nie titterw nak pendapat awak tentang blog titterw ? amacam ? lawa tak ? dari colour purple ke colour grey ! tetiba titterw suke kat colour grey nie ! aww ! :) ade banyak perbezaan tak dengan yang lama ? ade lha siki sikit ! . background , blog-ing mood kat header , header n other lha . semua tuh titterw tengok tuto  . antara tuto yang titterw test dari blog daya sixth , lyssa secret , nana own this  , fairy dream  and sweet history blog , #macmpromoteblog . titterw rase baik awak click name name tadi . diorang punye tuto mantap . setiap kali titerw nak tengok tuto , gerenti bukak blog dyorang . #sukasuka . tapi blog titterw tak de lha cantik macam blog adida filza . blog die., memang cun gilak lha.  sebab die lha blog titterw lawa . papehal, titterw nak cakap terima kasih coz dhea da wat blog titterw lawa.  ahakss -,-  kay., da ade 2 budaa buat aduan tentang blog titterw . dhea kata blog titerw lawa., dan dhea kate dhea peminat blog titterw . ahakss .-,- jahat betul aduan diorang . time titterw dengar tuh, kembang betul hidung titterw . #tipu .

kay lha awak ., titterw kene chaw lha . titterw nak baca novel titterw . entry kali nie memang busan . titterw tak tahu nak taip about ape for entry kali nie . so, titterw cite pasal blog lha  . :) maaf kalau bosan . :)

p/s - maaf kalau ade name terselit kat entry titterw . alang alang boleh promote blog korang! :)