<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
love + cinta = merapu .
Friday, 21 October 201100:54


love is cinta !

assalammualaikum 

nampak nye awak bace entry titterw ken ? jangan dihirau . hari nie titterw nak buat entry about love is cinta  . it same with tittle.  okay ., 

seorang boyfiee sanggup melakukan ape saje buat si girlfiee right ? dan si girlfiee sanggup melakukan ape saje buat si girlfiiee.  kalau masing masing sanggup melakukan ape sje ., adekah masing masing akan kekal forever ? rase nye tak ., setiap pertemuan pasti ade perpisahan . kalau korunk couple bertahun tahun lame nye pon gerenti korunk akan break right ?  okay ., entry da mule jadi rojak . :)

boyfiie ?
orang yang telah dimiliki oleh seseorang girl  , ini betul . biasa nye boyfiee nie ramai yang playboy ken ? kalau yang hensem hensem tuh gerenti ramai scandel tuh  ? cehh ! men agak agak je . betul lha . yang tak hensem tuh tak rmai scandel . coz girl sekarang lebih menfokus kan pade lelaki hensem je . same cm titterw . girl ingat lelaki hensem nie bagus, baik , . bila da couple tuh , menangis air mate darah korunk coz boyfiie korunk game korunk . bia sampai lelaki tak hensem nie, girl ingat boy tak hensem nie, tak macho lha, jahat lha ., sakai, bajet and memacam lha .tapi girl tak tahu, boy yang tak hensem nie baik. ade jugaa yang jahat . sebahagian nye boy yang tak hensem nie dianggap jahat . kesian boy . lagisatu ., boy jangan jadi cengeng  . gerenti girl akan lari korunk . kalau korunk hensem tapi cengeng , memang tak kan ade nye girl lekat dengan  boy yang cengeng .

girlfiie ?
nie awek awek malaya lha . haha . girlfiie dimiliki oleh boy . tak kan permpuan pulaa . :) boyfiee gerenti pilih girlfiie yang cun cun and cantik cantik right ? tak macam titterw ., titterw tak cantik , babtu lha tak de boy nak ngn titterw .  lagipon di mate boy, boy gerenti carik girl yang seksi ? allah . seksi memang tak boleh di tolak oleh boy .tak kire cantik or not , gerenti boy mintak numb and terus coup . then mula lha buat perkare yang tak di ingini . menyampah ! tapi hanya segelintir boy saja yang carik girl cm tuh ., bukan semua orang kay ., btw, girl pon tak leyh terlalu cengeng  ., kalau boyfiee ngn girlfiie pon cengeng ? cam ne tuh ? ayoyo . lagipon jangan kuat merajuk . baru nak kenekan sikit da merajuk . come on lha . ! jangan cam tuh ., girl ken hebat . jangan suke jadi orang yang kuat merajuk . tak pasal pasal boyfiee korunk tuh tak tau pujuk . mane lha tahu . sape nak pujuk girl ? bestie ? diorang gerenti busy dengan boy diorang sendiri . ha ! jangan jadi seorang yang kuat merajuk . chaiyok yaa ! :)

ha ? apa punye entry la nie . merapu rapu .

saling cinta mencitaii memang important for our live .,  memang titterw perlukan orang yang mencintaii titterw.  sekarang titterw da ta nak coup coup lagi . titterw da putus ase untuk teruskan perjuangan mencapai hati dhea. memang titterw da tak de arapan lagi da kat dhea.  dhea da jadi milik orang . baru je diorang jadi couple . titterw memang tarik diri dari hidup diorang . titterw tak nak kacau rumah tangga diorang . bia lha diorang berbahagia tanpa titterw.  titterw doakan diorang bahagia kay . okay ., nie jalan terbaik buat titterw.  kay .,