<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
bye .
Saturday, 22 October 201121:35


cinta monyet ini da berakhir  !

assalammualaikum  :)

awak, titterw nak buat entry nie. awak duduk leklok dekat dpn lappy / comp awak kay . entry titterw kali nie memang sedih . seminggu titterw mengalami penyakit hati nie.  titterw just share segale penyakit hati titterw nie dengan nik only . awak nak tahu ? SMILE kay . its will be secret with my bestie nik! 

 " assalammualaikum ,
 abang , maaf kan adik kay , adik tak de niat nak buat abang kecewa.  adik tak sangke girlfiiee abang marah gile kat adik sampai dhea ingat adik nie girlfie abang , ya allah, betapa kecewa nye adik time tuh , adik minta maaf sesangat , disebab kan adik abang kene tinggal ngn  girifiee abang ., abang , adik tak berniat nak sakitkan hati abang . tapi abang baik sangat , kenape abang tak marah adik . abang cakap abang tak heran girlfiee abang , abang cuma kesah adik abang nie je.  ya allah , abang , kenapa abang lebihkan adik dari girlfiie abang ? abang cakap nie semua salah abang coz abang selalu cerita tentang adik kat girlfiee abang , . girlfiee mane tak marahkan boyfiee nye yang selalu cerita pasal budaa pompan . abang cakap nie bukan salah adik . abang tahu tak , disebabkan adik korunk begaduh , ini abang cakap bukan salah adik , kalau adik tak muncul dalam hidup korunk, gerenti korunk jadi couple yang bahagia. abang , abang sanggup tinggalkan girlfiee abang demi adik ? abang, jangan sebab adik abang tinggalkan girlfiee abang  . please ! pegi ngn girlfie abang . tak pe, adik tak de abang pun adik akan selalu miss abang . please,  find your way . jangan pegi dekat adik , abang tahu tak , girlfiee abang siap suruh abang buat pilihan ,same ade nak ngn dhea ke nak ngn adik . kenapa abang pilih adik ? adik tak de yang speacial lha abang , girlfiee abang lagi speacial . dhea cantik . adik buruk . abang pegi lha ngn dhea.  adik bukan nak menghalau . tapi nie demi kebahagiaan abang . adik tak nak abang jadi mangsa  . bialah adik di boikot sekali pon , asalkan abang bahagia dengan dhea . adik mengaku , abang lebih banyak luangkan mase dengan adik ., abang pun banyak bagi hadiah dekat adik . adik sayang kat abang . tapi adik tak boleh terima yang abang nak ngn adik . adik nak abang bahagia. walaupun kite jarak 3 tahun, tapi adik paham perasaan abang . memang abang susah nak lupakan adik sebab adik dah jadi adik angkat abang selama 3 tahun . tapi , adik teringin sangat nak abang bahagia dengan bini abang tuh , abang , setiap hari abang text adik , abang layan adik macam abang layan girlfiee abang kuut babtu lha dhea marah . okay , adik mintak maaf bebanyak kat abang , adik banyak buat dosa/silap/salah kat abang . adik mintak maaf . okay bye .
assalammualaikum "

okay ., yang di grey kan tuh tentang titterw ngn abang angkat titterw  . memang sekarang abang angkat titerw ade masalah dengan girlfiee dhea.  okay, lantak awak lha nak mengate titterw nie pembawa masalh ke , ape ke . suke hati awak lha.  awak tak paham perasaan titterw  . kalau awak paham, awak akan nangis setiap hari . kay , awak gerenti tengok titterw nangis ken ? titterw amoi ciwek . titterw mengaku . okay awak . bile lagi titterw nak closed entry nie.  kay bye. 

p/s - maaf kan titterw jike sesiapa ade yang terasa kat entry nie, titterw mintak maaf . lagi satu , titterw mintak      
        maaf  kat semua orang kalau titterw ade buat salah kat semua orang . mungkin 29.10 .2011 baru titterw    
        buat entry baru . titterw nak rehatkan mate nie yang seminggu asyik nangis aje. titterw nak rehat kan  
        telefon titterw yang sudi mendengar segale masalah titterw  . titterw nak rehatkan perasaan yang 
        seminggu asyik sedih aje nie.  bye awak . onl pon mungkin ini yang terakhir . titterw teringin nak taruk  
        satu gambar  titterw kat entry.  tengok eh ! kalau tak nak tengok . terus bla eah ! :)

edit sendiri ! :)