<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
1st Giveaway By Anis And Aina , :)
Wednesday, 14 December 201101:10



hello cu , nek buat entry baru lah cu , cu ta sukaa ? tak pee , cu boleyy bla puns nenek tarak kesah  lu pikir wa kesahh ke ? i'm nenek gangster , :) (eje salah) APTB , watlekk -,-

neyy , aku adoo join giveaway lagi doe ! ishh isshh , teruk tau , haha , sebenarnya tengah bosenn , babtu lha join giveaway  :) watlekk -,- tapi aku memang nak join tau giveaway neyy tau , aku tengok hadiah nye ? mak aii , lumaya gila doe ! ^^ bangga bangga , :) 

okay , aku nak bagi syarat syarat nyee , :) 
- Mesti follow blog Anis dengan Aina, jangan lupa like fanpage kitorang. Page Anisand Aina
- Mesti warganegara Malaysia //senang nak post hadiah
- Buat satu entry bertajuk "1st GiveAway by Anis and Aina"
- Dalam entry tersebut, letakkan banner kat atas tu, dan linkkan kat blog Anis atauAina
- Tag 1 atau lebih
- Pemenang dipilih menggunakan  random
okayy , da tengokk ? haa ,  and tarikh tutup giveaway neyy ialah ,
1 February. 
and now aku na tag sorang kawan aku , sape eahh ? tengok sajolah ! :)
azliyana  
and tuan yang buat Giveaway neyy ialah ,
anis and   aina
okayy , name diorang da nak same kann ? haha , awesome ! :)) okayy byee ! cu nak bagi flying kiss sikit ! :* haha , bye !