<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
best kann ?
Sunday, 18 December 201105:47


hello . huhu. hari neyy kann , aku hang ngn hantu pergi KLIA . best tau . beli coklat bebanyak walaupuns da pokaii . eah . coklat kat sane seeeddddappp sangat . bak kate KFC , #sedap hingga menjilat jari . hahahahahhaha *ketawa paksa* sebenarnya tittle *best kan * tu . aku saje jee . buat kau cuak :'/ . tak lha . 

sebenarnya , aku kena game lagi . aku suka sangat bila kene game :'/ . hampr setiap kali aku couple , grenti kene game . ya allah , tabahkanlah hatiku . sesungguh ny hanya kau tahu perasaan aku sekarang . budak neyy memng aku percaya kat die mampusss mampusss . tapi , ape die buat kat akuu ? ya allah , time aku tahu die ade spare part . ya allah , time tuu jgak aku nak jumpe die . aku nak bunuh diri depan die , sakit nyee hati aku neyy . time tuu dalam kereta nak pegi airport , adik aku perasan aku nangis . aku cover dengan yakin "manada aku nangis, kan selsema neyy " huhu , okayy lha . aku pun dah share prob neyy dekat kawan aku mye , sumpah sayang die , die bestie aku yang baruu . sumpahh , sayang die sesangat . lega gak aku share prob neyy , alhamdullilah , okayy bye . <3 mye , aku harap kau bace ., muhhhh . sayang kauu,