<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff
Sunday, 18 December 201108:48

heeyyyyy , join giveaway lagi , hahaha  nak join pergi blog Aida Shafiena . now tengok syarat syaratnyee pulakk .
1. Wajib Follow Blog Aida Shafiena dan Fasihah Latiff
2. A Malaysian blogger only
3. Buat title entry yang bertajuk Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff*WAJIB
4. Tempekkan banner ni kat blog korang and linkkan ke blog Aida atau Fasihah
5.  Tag TIGA orang atau pun lebih. Jangan kurang dari dua okay and pastikan orang yang korang tag tu dia tahu dia kena tag.
6. Like fanpage ATAU follow blog sponsor *WAJIB Like yang di Listkan tu
7. Masukkan link entry GA anda tu ke dalam ruangan comment Fasihah ATAUAida (jika dari blog Aida sila masukkan dalam ruangan comment blog Aida, jika dari blog Fasihah sila masukkan dalam ruangan comment Fasihah)
8. Comment Hanya SATU KALI sahaja dan masukkan link penuh entry anda. Contohnya >http://lilyvsdaisy.blogspot.com/2011/12/anda-terlalu-negro-terlalu-melepak.html
hadiahnyee pun menarik , so join ahh , seenarnya , aku sakit hati lagi , tapi join giveaway, harhar . now nak tag kawan . :
qyla , ilya , adida , mizan , mye
okayy dah siap ! byeeee <3