<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Contest My Blog Awesomelicious
Wednesday, 14 December 201122:52



heyy , sehari 3 entry doe ! hurmm , okayy , tadi ade orng IM , die mintak couple , aku cakap lha aku tak leyy terima die , aku takut hati aku sedih lagi , pastu die kate die akan jaga aku sampai bebila , ahh , sweet nyaa , ! alhamdullilah , aku da couple ngn dia , ciss teruk ouh , --' aku da kenal ngn dia lama gila ouh , cuma masing masing budget tak nak bagitahu tentang perasaan masing masing , huhu , 

sebenarnya pasal couple tu aku nak cite entry nanti , pastu , huhu , malas pulekk , okayy  , niat aku buat entry neyy coz aku nak join contest lagi , harhar  , aku asyik join contest je doe ! sumpah truk betul aku neyy ! :) okayy , kalau nak join pegi dekat blog Tasya dan tyra . 

now , nak bagitahu syarat -syarat nye pulakk  :
  • First wajib like gambar kat SINI
  • Mesti ada blog dan warganegara Malaysia
  • Wajib follow blog  Tasya and Tyra untuk mengetahui perkembangan dari semasa ke semasa
  • Contest ini terbuka kepada lelaki dan perempuan
  • Buad satu entry yang bertajuk "Contest My Blog Awesomelicious"
  • Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek . Letak banner contest . Linkkan terus ke blog Tasya (jika korang dari blog Tasya) atau Tyra (jika korang dari blog Tyra)
  • Dah buat entry ? Okay . Kalau dah , copy link tu dan pastekan link anda tersebut di blog 
  • Tasya (jika korang dari blog Tasya) atau Tyra (jika korang dari blog Tyra) di RUANGAN COMMENT.
  • Tag dua orang atau lebih and make sure diorang tahu .
  • Buat satu entry khas for BLOG *sunat and wajib follow and like PAGE .
  • Wajib like PAGE .
  • Wajib like PAGE and  
  • MEMBUAT STICKY POST DI BLOG MASING-MASING MENGENAI  JCS ENTERPRISE SELAMA 3hari . 
  • Link http://dotdoted.blogspot.com/ tidak akan diterima .

okayy , siap , now , nak tag kwan aku pulakk ,
intan dan ilya
now , da siapp ! bhaii ! :)