<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
First Giveaway By Deeya
Wednesday, 14 December 201122:01







haha , baru berapa minit da join Giveaway , harhar , sumpah aku ckap teruk  doe kau dal ! isshhh issshh . . da leww belumm mandiii ? busukks kau tahuu ? kau puns bangun , online terus makan kann ? lagi terukss tau ! mwhehe *jeling* , huhu , jahat kau dal , nak berkawan cm neyy lha ? huh , *jeling* lorh ! dah dah ! *juling* haha ! juling not jeling , :) okayy last sekali , *jeling* GILA lha kau dal ! tak nak lha bace entry gila kau neyy , eah , lek lek , baca lha dulu , tahu lha blog aku tak lawa macam blog kau , sekurang kurangnye bace lah entry aku , :'/ *jeling*  tengok aku da jeling lagi ! mwhehhe <3 

neyy , aku ade join Giveaway lagi , dal dal , aku taknak lha stalker blog kau entry pasaii giveaway/contest jee , ye lha , aku janji lepas neyy aku buat entry laen  tau , dont be sad babe ! (macam lha ade orang na stalker blog kau dal) , hehe , kalau kau nak join Giveaway neyy pegi jew lha kat blog Deeya , sebenarnya aku tak kenal puns sape Deeya neyy , kalau tak kenal bolehh kenal kann ? haha , neyy lha salah satu nak rapatkan hubungan silaturrahin , tak pasai pasai kene bace ceramah pulekk , haha ! okayy , 

syarat -syarat nye pulekk , :
1.Buat satu entri bertajuk First Giveaway  Dya dan letakkan banner sekali.
2.Follow blog Dya untuk update terkini .
3.Like page Dya untuk update terkini juga (Dya akan sentiasa update di page)
4.Tag seberapa ramai yang anda boleh tag lagi ramai lagi bagus*tidak wajib
5.Pemilihan akan diundi melalui www.random.org
6.Sila sertakan sekali nama negeri yang anda sedang duduki
7.Contest tamat pada 2 Januari 2012
okayy , cuba tengok kat syarat - syaratnya yang number 6 , kat situ kene nyatakan nama negeri yang aku duduk neyyy , aku duduk kat SELANGOR , Meru :)
haha ! now hadiah nye pulakk ,
  • owl necklace
  • forest ghost doll
  • butterfly necklace
  • exclusive flowerz purse
  • pirate of the caribbean's official ring 

kalau nak tengok picture hadiahnyaa pulekk clck kat | Sini ,Sini | harhar 

haa !okayy , now nak tag kawan pulakk ,
ilya and intan
okayy , dah siap byebye cuu ! nenek nak pergi umblr pulekk ! budak baru majulah katakan , :) boboiboy !