<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Super Hot Giveaway By Azfarah & Katie
Thursday, 15 December 201106:41



haii sayang , huhu , pecah recods lha syg , bie da uat 4 entry dalam 1 hari , tsskk .. tssskk . jika kau fikir  kau boleyy , :P Bhaha xD , teruk teruk , sebenanrnya aku naak buat entry laen tahhuu ? tapi time kat dashboard tuu , aku tetiba nampak giveaway yang dibuat oleh awek ayu neyy ! :*  mak aii , aku terus join ! sorry mak we , pak we tergoda dengan giveaway neyy tahuu ? pak we tengok hadiah nyee , manntapp , lagi lagi pak we join giveaway neyy sebab nak erat kan sillaturrahim tahuu ? heyy dal ! kau perempuan yang mengataii jadi pak we tuw pahal ? sorry mak cikk , kite tak nak uat lagi *jeling* , dal kalau mengarut numb satu tahuu ? aptb , :P aku nak but entry pasaii giveaway , cite pasaii laen pulekk , huhu ,

syarat -- syaratnye ialah *jeling* :
1.Wajib like fanpage dan follow blogshop sponsor-sponsor kita yang terhormat ni.Hey,come on la.Kata nak hadiah free kan?Support la sponsor-sponsor korang ni . Kasi diorang senyum sampai ke telinga ! ^_^

Sipurpleviolet
 Azfa 
 Katie
 Afiqah Love
Fataniah page
Fataniah blog
Nifsya Lens House
 Maria Jasmine
Fea Beads
AnaAdniCollection blog
 Ana Adni Collection page
 Shoppingtk3
 Cosmoladies

2.Buat entry paling simple dengan tajuk "SuPeR HoT GIVEAWAY BY AZFARAH AND KATIE".

3.Letak banner gedabak atas ni dalam entry dan linkkan ke GA ni taw.

4.Tag 2 orang kawan korang.Pastikan diorang tahu yang diorang kene tag!

5.Tingalkan link entry korang tu kat ruang komen kat bawah ni ha.

6.Promote GA ni dengan apa cara sekalipun ! Sebab hadiah misteri untuk top referral disediakan !

7.Siap!korang dah pun sertai SuPeR HoT GIVEAWAY BY AZFARAH AND KATIE..Suke tak?Suke tak?hehe..
 nak tahu pulekk hadiah nyee ?? *jeling*
Click Here To See The Gift ! :* *jeling*
harhar . now nak tag kawan lagi , *jeling* jeling je aku tahuu , :3
 Diana Hazwani dan Nabila Medan 

aku da tag , lepasstuu apee ? lepasstu goodbye ! mwhehe :P