<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Thursday, 15 December 201108:27


hello kawan , dalam sehari kite buat entry sampai 5 , okayy , memang gila lhaneyy , teruk terukk sangat , teruk gila doe  , teruk sesangat lha , teruk betul , dahh ! sampai bla tak habis teruk nya doe ! 4 entry tuu aku just buat entry contest/giveaway jee  , aku suka jon contest/giveaway neyy tahuu ? kalau bosan aku join , seriously hari neyy , aku bosan babtu sampai 4 entry join contest/giveaway tahuu ? ahh sudahh , nak tahuu contest/giveaway ape yang aku join hari neyy  ?
super hot giveaway by azfarah katie
contest my blog awesomelicious
first giveaway by deeya
2nd giveaway by miss kara
haha ! banyak tahuu , neyy , sebenarnya aku bosan bosan bosan , bosa gila gila tahuuu ? kat efbie semua sombg , aku yang kene tegur tauu ? benci benci benci , ciss -,- tapi mamat je lha yang selalu IM aku , aku cuma tegur bdak perempuan je tahuu ? kalau lelaki aku suka menyebuk dekat status diaa , aku neyy kann suka menyebukk kat status orang ,,

now cuba tengok kat blog aku , aku da tukar design , lagu and semua lha , rasa lebih okayy ke , buruk ? aku pilih colour hitam coz hati aku tengah sedih neyy , entah kenapa aku pilih htam , mungkn sebab hitam menunjukan gelap , time tengah sedh neyy grenti macam gelap samacam , moddy , lebih kurang cm tu lha , entah lha , tuhan saja yang tahu  , harhar , *ketawa paksa* *jeling* , aku tak nak lha cerita pasai ape aku sedh dekat blog neyy , nant orang tuu kata aku minta simpati pulakk kann ? so , aku tak kan bagitahu sesiapa , cume yang tahu , aku , xxxx dan allah , ini saja yang tahu , aku tak boleyy hebohkann , maaf :'/ lagipun sape je yang sudi bace ksah sedih aku neyy ? aku tak layak dapat perhatian , aku tak layak untun dikashi , aku memang tak layak ,:'/ aku sedar aku sapa ,

okayy lha , aku penat na fikir pasal bende neyy lagi , tapi setiap kali sebelum tidur , grenti aku asyik terfikir je pasal neyy , susah aku nak lupakan , lastly ,
I HATE MY LIFE !!!!!! 
aku memang terigin nak bunuh diri ,tapi , pahala belum cukup , selagi aku ada peluang untuk hidup , aku akan gunakan sebaiknyyaa , entah kenapa , rasa nak pergi dapur , nak ambil pisau , esok , ade kess terpapapar kat depan surat khabar yang aku bunuh diri , sapa kenal tepuk tanga kuat kuat kuat dan sekuat hati yee , grenti bangga sebab aku mati , im sorry for all my mistakes , aku tahu banyak kann ? hurmm , kay be , aku penat , tak tahan nak tanggung semua masalah neyy , bye ! :'/