<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Exclusive Giveaway by Niena Sofea
Wednesday, 11 January 201217:20

#sorry , ada satu banner tu tak boleh lah nak kluar , cum dua sahaja yang ada kat sidebar , lagisatu tak boleh kelur gambarnya . sorry , kalau nak tengok lagi satu , pergi dekat shout . 


Im join it  . 
dah lama tak join kann ? warghhhh , xD rindu lorh , hikhikhik . hmm . meh kite tengk sponser nyee , btw , nak tahu sapa punya tuan giveaway ni ? Niena sofea, click situ . wehee :D
                                                        senarai sponser                                
                                                          Inspired Collection
Lleah Ayeisaco. Fanpage (like and share page) , Lleah Ayeisaco. Blog (follow and letak di bloglist korang (NEW)
Magnifique BonBons Fanpage  / Magnifique Bonbons Blog (NE  

and syarat syarat nyee  .
 Syarat2nya :

1. Follow blog Niena (WAJIB) *akan di check
2. Follow / Add / Like semua sponsor (WAJIB) * akan di check
2. Buat satu entry bertajuk "Exclusive Giveaway by Niena Sofea"
3. Letakkan banner Niena dalam entry dan sidebar korang (link kan ke GA ni)
4. Tag 3 orang blogger (pastikan mereka tahu) * perlu tag sebab hadiah banyak
5. Wajib tinggalkan link entry korang diruang komen
(link : blogsayacun.blogspot.com tak akan diterima)
6. Copy senarai sponsor dalam entry korang dan LIKE for pages or FOLLOW for blog or ADD for profile  (WAJIB)
7. Jika tidak menepati salah satu syarat diatas , secara automatik penyertaan akan dibatalkan
8. Jika penyertaan kurang daripada 50 orang  ,GA ini turut dibatalkan

tag : mizan , adida, ilya.