<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
JATUH CINTA LAGI ? :O
Tuesday, 24 January 201216:16


hehehehehellllooo ! ;)

lama kan saya tak update blog ? mwhhehe , saya dah malas dah nak layan blog ni , saya tengah rajin layan twitter , mwheheh :D tahun baru cina , SMPK cuti seminggu , huyooo (Y) suka gilaa tahu . tapi bosan gak duduk rumah macam tunggul kayu terbakar hangus . sebelum cuti konon nya rancang pergi hang sunway , haremmm , APTB -,- sebenarnya dah lari dari tajuk :O

straight to the point lah , cer cer cer tengok tajuk tu ? :O JATUH CINTA ? hahahah , tolong . saya takut nak bercinta cinton lagi ni , nanti hati sakit rasa nak patah tak bolehh lekat balik tahu ? nama dia , entah , saya kenal dia dari LAMAN MUKA BUKU . dia yang mintak couple tau . hahaha , malu itew :* masa first tme kiteorang tegur , semua malu malu nak buat video call . hacumm -,-' tapi , dua tiga hari , ha ! setiap kali online buat video call . saya tak reti guna skype , LOL -,-' kira seminggu kiteorang kenal , then dia konon nya ajak pergi hang JJ dengan dia berdua , :O awak nak tahu ? saya ni baru 13 tahun nak hang dengan awak yang umurnya 15 , saya takut , hahha , :P

jap jap , tua sngat ke pakwe saye tu ? eah , manada tua , normal letuww couple dengan form 3 . ade yang lagi teruk couple dengan budak form 5 . hahah . sorry if terasa . masa dia mintak couple tu , dia kata dia nak tunggu saya habis belajar untuk kawin , :O saya tergelak terbahak bahak, keluar kahak , hahha . tak sangke dia cenggitu , malu thu iteww ;* saya dah couple dengan dia dah masuk seminggu , PENGANTIN BARU TAU . :) hahahah . saya GTG lah , tsskk tssskk , nak buat video call dengan suami baru  :D hahha . okay bye , ILOVEYOUAIMAN :*