<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3069226728352531845\x26blogName\x3d//Together\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ilapchuu-awook.blogspot.com/\x26vt\x3d-3222101742057002565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
New Year . :)
Sunday, 1 January 201209:30


*background saya ciplak dekat encik google*

okay iyo dong ! warghhhhhhh xD . okay . cercuba tengk tittle tu . huyooooo (Y) new year doe . okay . awak semua gerennti teruja sangat kann ? hahah . saya tak teruja pun -. .-  wahahhaha ..

okay . cuba awak tengok blog saya ? huyoooo ! buruk sungguh -. .- hahaha . saya dah tukar skin . entah kenapa tetiba skin saya yang lama tu ada problem . anddd saya dah tukar shoumix kepada cbox . saya tak minat cbox ni , tapi terpaksa guna . kenapa lah shoutmix kene bayar ? ngengada betul . tumbuk kang , lebam shoutmix tu . -,- *merepek* okay . 

ini entry sulung saya pada 2012 . saya baru update blog pada2/1/2012 . kejap lagi hari jadi adik saya . saya benci itu . okay . hahhh .cuba tengok gambar tu ? okay . background saya memang suka ciplak dekat MR.Goggle .. hahaha . saya cuma ambil background and tulisan die tu saye yang buat . kayy . buruk ? itu sememangnya . saya tak pro bab edit meng-edit ni ::'(  KESIAN ! hihihihi :D  sekalang aku sudah masuk 13 tahun ouh . sangat tua . #loghatcina hahah . umur saya 13 tahun da saya tua . okay . tua sangat ka ? tak lah sangat kann ? kann kan kan ? huhuhuhuu .

awakkkkkkkk ! saya nak tanya ni , apa azam awak ? grenti cun cun kan ? hahah . azam dalia . hmm . hmm . hmmm . hmmmmmmmmmmmmmmmm . mana boleh bagitahu . tak gentle . *mulalahni hhaha . ;) hahah . saya tak kan bagitahu azam saya walaupun kawan saya . malu tauu ? hikkhhikk *pipimerah* hahaha . okay . 

saya cuma nak kata . :
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
HAPPY NEW YEAR 
Hhahahha . har tu saya pergi hang dengan kengkawan . walawalawala , saya jumpa lelaki yang handsome . minat dia sampai mampuihhh . ahahhahah . okay bye ! Muahhhhhhhhhhhh :* -,-